CHORWACJA

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

CHORWACJA

Postautor: eshoo dodano: 18 mar 2009, 16:00

A co tam, jade do chorwacji na romecie R150. Zobaczymy czy motorek da rade w dwie osoby tyke kilosów zrobic na raz, ale jestem optymistą. Jak wróce to napisze jak sprzęt się sprawował.
Planowany termin wyjazdu 20 czerwiec 2009.
eshoo

CHORWACJA

Postautor: JARD' dodano: 18 mar 2009, 18:46

:)) Dojedziesz. Tylko zrób dużo fotek i pochwal się na forum. Aha i żeby na fotkach było widać motor. :chopper2:
Awatar użytkownika
JARD'
Forumowicz

Motocykl: Cień

CHORWACJA

Postautor: Lupus dodano: 18 mar 2009, 20:46

oo proszę - no to czekam na relacje i fotorelację z eskapady
Awatar użytkownika
Lupus
Klubowicz

Motocykl: Honda CBF 600S
Komunikator: whatsup :D

CHORWACJA

Postautor: eshoo dodano: 19 mar 2009, 00:00

Jeśli tylko wyprawa dojdzie do skutku to na pewno się obfotografuje na romecie i zapodam do wglądu. Boje się trochę samemu bo nie jestem mechanikiem a i motor mam dopiero jeden sezon, ale co tam do odważych świat należy.
A może starsi stażem motocykliści dadzą mi jakieś rady co do przygotowania siebie i motocykla, z pokorą i wdzięcznością wysłucham
eshoo

CHORWACJA

Postautor: Shipp dodano: 19 mar 2009, 08:06

Nie możesz przełożyc wyjazdu na sierpień i z całą grupą pojechac?
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

CHORWACJA

Postautor: Luca dodano: 19 mar 2009, 10:32

Rozmawiałem z gościem, który był z dziwczyną Wektorem 150 na Chorwacji i objechał bez problemu.
Kup sobie zapasową linkę do sprzęgła i gazu, kilka zapasowych żarówek, zapasowe świece i coś w razie kapcia.
Kilka podstawowych śrubek z nakrętkami też nie zaszkodzi mieć ze sobą a reszta to kasa, kasa, kasa.
W najgorszym razie to zadzwonisz po laweciarza z Polski więc nie ma się co bać.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

CHORWACJA

Postautor: Shipp dodano: 19 mar 2009, 11:53

Luca pisze:W najgorszym razie to zadzwonisz po laweciarza z Polski więc nie ma się co bać.

...albo poczekasz aż my będziemy przejeżdżac... :))
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

CHORWACJA

Postautor: eshoo dodano: 19 mar 2009, 23:30

Wolałbym całą grupa a jakże ale niestety moja małzonka szanowna wykłada na uniwersytecie pedagogicznym i oni tam nie maja wakacji ani urlopów, a po drugie na sierpień mam już zamówione żagle na mazurach (też romeciakiem pojade o ile z kroatii wróce w jednym kawałku). No ale szkoda nie wieedziałem że jedziecie pewno bym to inaczej poustawiał.
Co do części linek itp. To zastanawiam się czy bez problemu dostane u mojego serwisanta.
eshoo

CHORWACJA

Postautor: eshoo dodano: 21 mar 2009, 12:53

tak mam juz cała brygade i zaplacona zaliczke
eshoo

CHORWACJA

Postautor: eshoo dodano: 05 lip 2009, 22:50

właśnie wróciłem z chorwacji jak wywołam filmy (bo ja ciągle na analogu pracuje) to skrobne kilka słów na temat wyjazdu i dam kilka fotek. A na razie powiem tyle , ze jestem cały i zdrowy. Mój plecazek tez. Zasne dzisiaj z dzwiękiem jednocylindrowca w uszach, chociaż romet pozbył się kilku mniej ważnych i ważnych części ale dzielnie rwał aswalt bałkanów
eshoo

Następna

Wróć do Imprezy motocyklowe