2-4 maja spotkanie klubowe

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: Luca dodano: 05 maja 2008, 12:00

W końcu to był jak do tej pory największy zlot KCM. Zrób Cjt7 relację jak się patrzy z fotkami i na stronę klubową ją a co :mrgreen:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Luca dodano: 05 maja 2008, 14:20

cjt7 pisze:
Luk@ pisze:swietny zlocik byl nie ma co:) w wyrzysku tez byly 4 motorki chinskie.

Tak ale u nas za twoją sprawą była jeszcze płeć piękna :twisted: :twisted: :twisted: więc wychodzimy na czołówkę.... :mrgreen:

To też wiem co napisałem, że to był największy zlot KCM do tej pory bo moto było cztery ale osób pięć. W Wyrzysku cztery moto były tylko przez pół godziny a u nas pół dnia :mrgreen: i do tego jeszcze trochę pojeździliśmy w szyku bojowym siejąc postrach w okolicy :D
Nie wiele też brakowało by właściciel ruskiego sprzęta z koszem został przyjęty na honorowego członka KCM a taka zgraja to już nie przelewki :D
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Postautor: daro dodano: 06 maja 2008, 02:16

Witam serdecznie na waszym forum.Starałem się już coś tam naskrobać na tym forum ale były jakieś problemy z działaniem strony.Mimo,że bardzo chciałem nie udało mi się jednak wyrwać 2-4 maja do Borek.Mam najbardziej przerąbany maj od lat.Kurde jak ja wam zazdroszczę!Na pewno jednak wpadnę na jakieś spotkanie,zlot czy wypad.
Awatar użytkownika
daro
Forumowicz

Motocykl: prawie Yamaha Virago 250:)

Postautor: Luca dodano: 06 maja 2008, 10:21

darekdoc pisze: Kurde jak ja wam zazdroszczę!Na pewno jednak wpadnę na jakieś spotkanie,zlot czy wypad.

Pierwszy tydzień sierpnia, wyprawa południową stroną to dopiero będzie się działo. Jak ktoś nie może na całość to warto nawet na kilka dni.

P.S.
Są już fotki z Borek w moim Chomioku można oglądać :mrgreen:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Postautor: przemono dodano: 06 maja 2008, 11:33

i początek lipca ewentualnie koniec czerwca gdzieś nad pomorzem
Awatar użytkownika
przemono
Sympatyk

Motocykl: ROMET R 150
Tel. kom.: 697010223

Postautor: Luca dodano: 06 maja 2008, 14:22

cjt7 pisze:Do Kacpero wysłałem opis naszego spotkania w Borkach. Dobrze by było, żeby Luca też coś takiego wysłał wraz ze zdjęciami, to będzie sie to uzupełniało. Jesli ktoś chce obejrzeć moje zdjęcia z tego spotkania to proszę o podanie swojego maila (na priv) gdyż album ten nie jest widoczny dla wszystkich (ma status prywatny).

To może i ja powinienem schować fotki w Chomiku, skoro nie chcesz być sławny?
Co do relacji to trochę teraz nie mam na to czasu ale w późniejszym terminie może coś sklece.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Poprzednia

Wróć do Imprezy motocyklowe