close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Duży problem z motocyklem

Re: Duży problem z motocyklem

Postautor: Vater dodano: 05 sie 2015, 20:05

A może dławi się po odkręceniu, bo paliwa nie dostaje i jedynie na wolnych obrotach kręci? Sprawdź dopływ paliwa ze zbiornika do gaźnika.
Vater

Re: Duży problem z motocyklem

Postautor: wi3err dodano: 06 sie 2015, 13:17

Kupiłem nowy kabel wysokiego napięcia i nowy gaźnik, dziś wieczorem będę montował, dam znać czy coś się zmieniło. Po przeanalizowaniu chyba już wszystkiego wydaje mi się że gaźnik może być zepsuty. Wczoraj po regulacji zaczął już palić z rozrusznika i wkręcać się na obroty, ale przy 70 km/h się dławi. Kupiłem gaźnik z większą dyszą, może jak dostanie więcej paliwa to będzie OK.
wi3err
Forumowicz

Motocykl: Benyco Dark Star 125 cc

Poprzednia

Wróć do Inne motocykle