Międzynarodowe rozpoczęcie sezonu w Małej

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: Duszek dodano: 14 sty 2009, 10:40

No Panowie brawo brawo :oklasky: zjebkę taka dostałam, że aż strach cokolwiek już pisać na forum!
A ja przeciez zapytałam tylko czy ktoś był, jak tam jest i czy warto się wybrać.
Jakieś sekty, rozważania katolickie, sposoby modlitewne itp! :mur:
Reklamę zlotowi w Małej zrobiliście taką, iż pewnie na przekór wszystkim się tam wybiorę celem wyrobienia sobie własnego zdania ;p

i do Częstochowy tez pojadę, a co!!! :rotfl:
Awatar użytkownika
Duszek
Klubowicz

Motocykl: Zipp-Romet-Bandit-Sztormiak
Tel. kom.: 501603480

Postautor: Luca dodano: 14 sty 2009, 11:10

Duszek pisze:Jakieś sekty, rozważania katolickie, sposoby modlitewne itp! :mur:
Reklamę zlotowi w Małej zrobiliście taką, iż pewnie na przekór wszystkim się tam wybiorę celem wyrobienia sobie własnego zdania ;p

W południe była Msza Święta, część ludzi wokół Kościoła uczestniczyła a reszta chodziła i podziwiała sprzęty. Po Mszy strażacy na boisku sportowym rozdawali grochówkę i sprzedawali smażone kiełbaski. Można było zjeść i pogadać na tematy motocyklowe. Potem była długa parada na rynek do Rzeszowa. Na rynku była jakaś scena i muza ale ja się już wtedy zmyłem do domku to nie wiem co było dalej.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Shipp dodano: 14 sty 2009, 11:39

Duszek pisze:No Panowie brawo brawo :oklasky: zjebkę taka dostałam, że aż strach cokolwiek już pisać na forum!
A ja przeciez zapytałam tylko czy ktoś był, jak tam jest i czy warto się wybrać.
Jakieś sekty, rozważania katolickie, sposoby modlitewne itp! :mur:

Nie przejmuj się tylko rób swoje. :)
Widzisz, że gdzie znajdzie się dwóch facetów, tam zawsze dyskusja o polityce... _boisie
Mała czy Częstochowa, zlot jak zlot. Jeśli ktoś wewnętrznie czuje że chce brac udział w religijnych ceremoniach i robi to szczerze i w zgodzie z samym sobą, to nie ma żadnego problemu ani nie widzę w tym żadnych podtekstów. Mnie najbardziej zadziwia, że są ludzie, którzy idą na mszę "dla innych" i niejednokrotnie nie wiedzą jak się tam zachowac. To widac na pierwszy rzut oka, kto przybył z potrzeby serca a kto, bo tak wypada. W każdej sytuacji należy byc sobą. A że łączenie jakichś ideologii przy okazji zlotu motocyklowego mi nie odpowiada, to po prostu nie jeżdżę na takie imprezy.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: mlynaszz dodano: 14 sty 2009, 13:37

Shipp pisze: Mnie najbardziej zadziwia, że są ludzie, którzy idą na mszę "dla innych" i niejednokrotnie nie wiedzą jak się tam zachowac. To widac na pierwszy rzut oka, kto przybył z potrzeby serca a kto, bo tak wypada.

....albo musi, bo większość idzie, bo szef krzywo spojrzy, bo dowódca każe, bo 95% Polaków........ :mur: :mur: :mur: taka nasza tolerancja. :(
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

Postautor: marccoja dodano: 22 sty 2009, 23:56

Jedziemy na zlot spotkac znajomych i rozerwac sie po zimie.Reszta jest drugo planowa. :chopper:
marccoja
Klubowicz

Motocykl: romet r-150 cruiser-250
Tel. kom.: 506935165

Postautor: kjujik dodano: 06 mar 2009, 17:44

marccoja pisze:Jedziemy na zlot spotkac znajomych i rozerwac sie po zimie.Reszta jest drugo planowa. :chopper:

Tak czytam i czytam i wymyśliłem że to się dopiero bezboźnik Majkel zawiedzie tamże się udawszy :]
No chyba że mu wyegzorcyzmują to i owo ... albo omłot dostanie od jakiejś bojówki oazowej :D

pzdr
kjujik
kjujik

Postautor: scOti dodano: 06 mar 2009, 20:40

NOCEK pisze:Hola- Hola panowie to jest bardzo śliski temat. Proponuje podejść do tego jako do wspólnego spotkania - a kto i co będzie robił na tym spotkaniu to jego sprawa.
A co z otwarciem sezonu w Częstochowie 20. 04.2009.? - Były propozycje przyjazdu i spotkania przez paru chętny ?

18-19 a nie 20, i odsylam do tematu:
viewtopic.php?f=4&t=465&start=0

a zbieramy sie wszyscy 19stego w niedziele
scOti

Postautor: scOti dodano: 06 mar 2009, 21:21

a tam czepiasz sie, dbam bys dojechal :)
scOti

Postautor: Shipp dodano: 06 mar 2009, 22:10

Nie chcę malkontencic, ale nie bardzo podoba mi się ten zlot. Impreza właściwie jednodniowa, program szczerze mówiąc taki sobie...Ja na pewno nie pojawię się na tej imprezie.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: scOti dodano: 06 mar 2009, 22:13

Ale o której imprezie piszesz Shipp?
scOti

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe