jacecek pisze:Do eNgine i Kamili.
My też planujemy trasę przez Piotrków Trybunalski i Częstochowę i też mamy piątek wolny.
Nasze założenia są takie - wyjazd z domu ok. 9:00 - 9:30. Dojazd do Częstochowy ( z postojami w okolicy Mszczonowa i Piotrkowa Tryb) ok. godz. 14.
W Częstochowie dłuższy popas na obiad, wizytę na Jasnej Górze i może coś tam jeszcze. Ok. 16 wyjazd (tak jak Wy) na Lubliniec, Strzelce itd. tak, aby ok. 18 na spokojnie dojechać na miejsce.
Jeśli mielibyście ochotę na wspólną jazdę oraz Wasze plany podróży są zbieżne z naszymi (jesteśmy otwarci na niewielkie modyfikacje) to będzie nam bardzo miło. Proponuję na miejsce spotkania CPN za Piotrkowem Trybunalskim - o tu http://chomikuj.pl/jacecek/Galeria/Dojazd+do+CPN. Godzina do uzgodnienia. Czekamy na Wasze propozycje.
eNgine pisze:Jeżeli tylko nie będzie wam przeszkadzała wolniejsza (90-100) jazda to możemy jechać razem.
Luca pisze:Jak to mówią, nadzieja umiera ostatnia.
Miałem sporą nadzieję, że przyjadę na te rekolekcje i już się cieszyłem, bo czas się znalazł, ale w zamian przyplątało mi się jakieś przeziębienie i na weekend jestem przymusowo uziemiony.![]()
Życzę zatem owocnych rekolekcji.
jacecek pisze:Cha, cha a ja się bałem, że to my będziemy Was spowalniać. Ja ostatnio jeżdżę z prędkością tak w okolicach 55 - 60(co prawda mil/godz.) więc na pewno nie będzie problemu.
Czekamy na propozycję godziny spotkania. Zakładam, że prognozy pogody się nie sprawdzą i nie trzeba będzie diametralnie zmieniać planów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość