Dylemat: "Co kupić" - ale typy już są!

Re: Dylemat: "Co kupić" - ale typy już są!

Postautor: Agaton dodano: 07 maja 2015, 23:01

@ Zdzichu.

Już Ci Beniamin lajkoniku wytłumaczył;)). Niektóre miejscowości właściwie powinny być wsiami, a jedynie chyba z przyczyn historycznych są miastami jak chociażby Dukla, tuż przy granicy ze Słowacją. Wiele wsi ma więcej mieszkańców, niż to jakże urokliwe i bardzo stare miasteczko. Jak oglądałeś film pt: "Wino truskawkowe", to w tamtych okolicach akcja filmu się rozgrywa:)).
Agaton
Forumowicz

Motocykl: Shineray 150-17

Postautor: dito dodano: 10 maja 2015, 13:05

Diabliczka pisze:
pawel250101 pisze:Jeśli chodzi o zakup przez net nowego moto - ja mogę Ci polecić z czystym sumieniem ten sklep. Na rynku od 50 lat! I są od ręki oba interesujące Cię motorki (Zetkę i Softa). Sama na nich siedziałam :)

To taka reklama? Koleżanka zapomniała wspomnieć, że tam pracuje ;)
Lepiej byłoby zaproponować rabat dla członków KCM :)
Awatar użytkownika
dito
Forumowicz

Motocykl: Aprilia Pegaso
Tel. kom.: 792998668

Postautor: Diabliczka dodano: 10 maja 2015, 13:24

dito pisze:
Diabliczka pisze:
pawel250101 pisze:Jeśli chodzi o zakup przez net nowego moto - ja mogę Ci polecić z czystym sumieniem ten sklep. Na rynku od 50 lat! I są od ręki oba interesujące Cię motorki (Zetkę i Softa). Sama na nich siedziałam :)

To taka reklama? Koleżanka zapomniała wspomnieć, że tam pracuje ;)
Lepiej byłoby zaproponować rabat dla członków KCM :)

Piotrze - nie zapomniałam. Celowo nie napisałam :) A rabat ma każdy kto kupuje tam przez net. Wystarczy się zarejestrować i finito. Dla członków (jakkolwiek to brzmi) KCM obmyślam inne profity. Jest już np. logotyp i odnośnik do forum zamieszczony na firmowej stronie ("Zaprzyjaźnione strony"). :oklasky:
Awatar użytkownika
Diabliczka
Forumowicz

Motocykl: Junak 122 RS

Postautor: beniamin82 dodano: 10 maja 2015, 21:20

No to teraz już wiem kto mi będzie podawał pierwsze znaki numeru vin nowych modeli :-). Nie odpuszczę... :ROTFL:
Obrazek
Awatar użytkownika
beniamin82
Zarząd KCM

Motocykl: Z125->Cruiser 250->BN251
Tel. kom.: 506177711

Postautor: Diabliczka dodano: 11 maja 2015, 22:39

beniamin82 pisze:No to teraz już wiem kto mi będzie podawał pierwsze znaki numeru vin nowych modeli :-). Nie odpuszczę... :ROTFL:

Masz to jak w banku! :) - jak je tylko będę mieć pod ręką, bo nie zawsze te nowe modele docierają... :/ Chyba, że się uda jakimiś bocznymi drogami... ;)
Awatar użytkownika
Diabliczka
Forumowicz

Postautor: Diabliczka dodano: 11 maja 2015, 22:54

Diabliczka pisze:Klamka zapadła: klepnięty został Junak 122 RS w wersji kolorystycznej patriotycznej ;) Teraz tylko formalności, oporządzenie i jazda! Zamierzam założyć blog początkującej "studwudziestopiątkowiczki" w średnim wieku (hehe) - może jak będe opisywać swoje różnorakie przygody, to więcej kobiet przesiądzie się bliżej kiery ;)

No to zarejestrowany i ubezpieczony :) Teraz pańcia musi się ubrać :o bo ma tylko koszulki z outlastem hehehe :mur:

Blog założony. Co prawda jeszcze forma graficzna mi się nie podoba, ale zaradzę temu. Wpis pierwszy popełnię zapewne jutro z rana...
Awatar użytkownika
Diabliczka
Forumowicz

Postautor: jacek.rc dodano: 12 maja 2015, 08:47

Diabliczka pisze: Teraz pańcia musi się ubrać

widzisz ,jak byś kupiła Ogara cafe ,to Twój strój (z awatara) był by całkiem OK ,a teraz to masz wydatki :D .A na poważnie to gratuluję :oklasky: .
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Postautor: Hawk1985 dodano: 12 maja 2015, 08:58

Diabliczka pisze:
Diabliczka pisze:Klamka zapadła: klepnięty został Junak 122 RS w wersji kolorystycznej patriotycznej ;) Teraz tylko formalności, oporządzenie i jazda! Zamierzam założyć blog początkującej "studwudziestopiątkowiczki" w średnim wieku (hehe) - może jak będe opisywać swoje różnorakie przygody, to więcej kobiet przesiądzie się bliżej kiery ;)

No to zarejestrowany i ubezpieczony :) Teraz pańcia musi się ubrać :o bo ma tylko koszulki z outlastem hehehe :mur:

Blog założony. Co prawda jeszcze forma graficzna mi się nie podoba, ale zaradzę temu. Wpis pierwszy popełnię zapewne jutro z rana...

Co do ubioru to polecam kurtkę tekstylną - sam kupiłem skórę i podczas postoju żałuję ;(
O ile skóra fajniej wygląda i na trasę by była jak nalazł to podczas postoju/kręcenia się po mieście można się ugotować :(
Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650
Awatar użytkownika
Hawk1985
Forumowicz

Motocykl: DL650

Postautor: beniamin82 dodano: 12 maja 2015, 09:11

Hawk1985 pisze:Co do ubioru to polecam kurtkę tekstylną - sam kupiłem skórę i podczas postoju żałuję ;(
O ile skóra fajniej wygląda i na trasę by była jak nalazł to podczas postoju/kręcenia się po mieście można się ugotować :(

Pod skórę to mam bieliznę termoaktywną z lidla (komplet był za 100zł), i daje radę. Choć na konkretne upały mam kurtkę Modeka Mesh 2.
Obrazek
Awatar użytkownika
beniamin82
Zarząd KCM

Motocykl: Z125->Cruiser 250->BN251
Tel. kom.: 506177711

Postautor: Diabliczka dodano: 12 maja 2015, 19:59

Hawk1985 pisze:Co do ubioru to polecam kurtkę tekstylną - sam kupiłem skórę i podczas postoju żałuję ;(

Będzie ciuch tekstylny ;) I to raczej z tych uniwersalnych, czyli z odpinaną membraną i podpinką.
Awatar użytkownika
Diabliczka
Forumowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Porady ogólne