close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

układ wygechowy w Bartonie tz125

układ wygechowy w Bartonie tz125

Postautor: Torpedo dodano: 19 kwie 2015, 12:02

Witajcie! Mam pytanie, co myslicie o zalozeniu w tzcie takiego wydechu jak jest w ogarze caffe 125? Gdzie mozna taki kupic? Bo na allegro niestety nie widze, moze ktos robi takie ?
Torpedo
Forumowicz

Motocykl: barton tz 125

Re: układ wygechowy w Bartonie tz125

Postautor: eNgine dodano: 19 kwie 2015, 20:13

To zależy co chcesz osiągnąć zmieniając ten wydech, czy chodzi o kwestię estetyki czy np. o walory słuchowe. Jeśli o to drugie to są firmy które przerabiają fabryczne tłumiki na bardziej basowe. Jeśli zaś kwestia estetyki to najlepiej zadzwonić do Rometa i zapytać lub poszukać tutaj: http://www.sklep.romet.pl/czesci-zamien ... y/tlumiki/
Awatar użytkownika
eNgine
Sympatyk

Motocykl: Honda NC700XA
Tel. kom.: 503365832

Postautor: Torpedo dodano: 19 kwie 2015, 22:08

w sume to i to...estetyka i brzmienie, chcialbym w przyszlosci tez obnizyc kierownice..
Torpedo
Forumowicz

Motocykl: barton tz 125

Postautor: lisq1 dodano: 19 kwie 2015, 22:29

Ja w Bartonie N rozpołowiłem tłumik, okazało się że są tam dwie chamskie blachy z malutkimi dziurkami! Wyciąłem te blachy, nawierciłem 3 dziury w końcówce tłumika i od razu zaczął lepiej się zbierać a przede wszystkim brzmieć! :czapa:
Niestety z bliska słychać że to tłumik daje a nie silnik _bezradny
lisq1
Forumowicz

Motocykl: Benyco BR 125

Wróć do Inne motocykle