Grafvader pisze:1) Jak wygląda serwisowanie sprzętu przy zakupie np: w Rudzie Śląskiej? Mam nadzieje że sieć serwisów jest niezależna od punktu sprzedaży?
2) No i czy polecacie jakiś szczególnie dobry sklep z Keeway (dobrze sprawdzają motocykl przed wysyłką, przegląd zerowy faktycznie jest przeglądem zerowym, ogólnie towar zgodny z oczekiwaniami).
Grafvader pisze:Trochę dużo wydaje się oczywistych pytań ale mimo czytania forum jakoś wewnętrznie czuje niedosyt informacyjny![]()
no i z góry przepraszam jak coś mi umknęło na forum i pytam się ponownie
beniamin82 pisze:Ale... aktualnie na części do Keeway Cruisera 250 czeka się w romecie kilka tygodni.
Grafvader pisze:Właśnie to co napisałeś że przecierałbym szlaki trochę mnie schłodziło do junaka 131 i znów najbardziej skłaniam się do Keeway Superlight. Te Keeway które aktualnie są w sklepach to faktycznie motocykle z 2014 roku? Ktoś to może oglądał bliżej niedawno w sklepie? Co prawda mieszkam blisko Wrocławia ale tutaj jest totalna posucha na Keeway'e. Jak wygląda serwisowanie sprzętu przy zakupie np: w Rudzie Śląskiej? Mam nadzieje że sieć serwisów jest niezależna od punktu sprzedaży? No i czy polecacie jakiś szczególnie dobry sklep z Keeway (dobrze sprawdzają motocykl przed wysyłką, przegląd zerowy faktycznie jest przeglądem zerowym, ogólnie towar zgodny z oczekiwaniami). Trochę dużo wydaje się oczywistych pytań ale mimo czytania forum jakoś wewnętrznie czuje niedosyt informacyjnyno i z góry przepraszam jak coś mi umknęło na forum i pytam się ponownie
DominikW pisze:Hej.
Ja swojego zakupiłem właśnie w Rudzie Śląskiej (Elhand przy gliwickiej).
artk2 pisze:DominikW pisze:Hej.
Ja swojego zakupiłem właśnie w Rudzie Śląskiej (Elhand przy gliwickiej).
Wychodzi, że na Gliwickiej Elhand jest ale w Tarnowskich Górach, natomiast w Rudzie Śląskiej jest sklep Jednoślady.sklep.pl na ulicy Niedurnego.
Możesz dokładnie napisać o tym sklepie, w którym zakupiłeś swojego Keeway'a, albo jakieś namiary dać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość