Diabliczka pisze:pawel250101 pisze:Jeśli chodzi o zakup przez net nowego moto - ja mogę Ci polecić z czystym sumieniem ten sklep. Na rynku od 50 lat! I są od ręki oba interesujące Cię motorki (Zetkę i Softa). Sama na nich siedziałam
dito pisze:Diabliczka pisze:pawel250101 pisze:Jeśli chodzi o zakup przez net nowego moto - ja mogę Ci polecić z czystym sumieniem ten sklep. Na rynku od 50 lat! I są od ręki oba interesujące Cię motorki (Zetkę i Softa). Sama na nich siedziałam
To taka reklama? Koleżanka zapomniała wspomnieć, że tam pracuje
Lepiej byłoby zaproponować rabat dla członków KCM

beniamin82 pisze:No to teraz już wiem kto mi będzie podawał pierwsze znaki numeru vin nowych modeli. Nie odpuszczę... :ROTFL:
Diabliczka pisze:Klamka zapadła: klepnięty został Junak 122 RS w wersji kolorystycznej patriotycznejTeraz tylko formalności, oporządzenie i jazda! Zamierzam założyć blog początkującej "studwudziestopiątkowiczki" w średnim wieku (hehe) - może jak będe opisywać swoje różnorakie przygody, to więcej kobiet przesiądzie się bliżej kiery
Diabliczka pisze: Teraz pańcia musi się ubrać
.Diabliczka pisze:Diabliczka pisze:Klamka zapadła: klepnięty został Junak 122 RS w wersji kolorystycznej patriotycznejTeraz tylko formalności, oporządzenie i jazda! Zamierzam założyć blog początkującej "studwudziestopiątkowiczki" w średnim wieku (hehe) - może jak będe opisywać swoje różnorakie przygody, to więcej kobiet przesiądzie się bliżej kiery
No to zarejestrowany i ubezpieczonyTeraz pańcia musi się ubrać :o bo ma tylko koszulki z outlastem hehehe
![]()
Blog założony. Co prawda jeszcze forma graficzna mi się nie podoba, ale zaradzę temu. Wpis pierwszy popełnię zapewne jutro z rana...
Hawk1985 pisze:Co do ubioru to polecam kurtkę tekstylną - sam kupiłem skórę i podczas postoju żałuję ;(
O ile skóra fajniej wygląda i na trasę by była jak nalazł to podczas postoju/kręcenia się po mieście można się ugotować
Hawk1985 pisze:Co do ubioru to polecam kurtkę tekstylną - sam kupiłem skórę i podczas postoju żałuję ;(
O ile skóra fajniej wygląda i na trasę by była jak nalazł to podczas postoju/kręcenia się po mieście można się ugotować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość