close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Benyco Dark Star

Re: Benyco Dark Star

Postautor: jendrek1989 dodano: 07 paź 2016, 17:46

A gdzie i za ile ześ dorwał takie cudo ?
Awatar użytkownika
jendrek1989
Forumowicz

Motocykl: Benyco Dark star

Postautor: kuse10 dodano: 08 paź 2016, 19:10

Ten sprzęcior dorwałem na aliexpress.com za 150 zł
kuse10
Forumowicz

Motocykl: Benyco Dark Star 125cm3

Postautor: jendrek1989 dodano: 08 paź 2016, 19:15

Na AliExpress nostatnio miałem przygodę ze zwykłym zegarkiem na kierownice za 21 zł już 5 miesiąc a ja dalej nie odzyskałem pieniędzy
Awatar użytkownika
jendrek1989
Forumowicz

Postautor: Hawk1985 dodano: 08 paź 2016, 19:36

Trzeba patrzeć na reputację sprzedającego, a druga sprawa że sprzedający dostaję kasę dopiero jak potwierdzisz że otrzymałeś towar (lub automatycznie po jakimś czasie chyba 60 dni, no chyba że zgłosisz że nie otrzymałeś towaru.
Kupowałem tam już kilka rzeczy jedne o wartości 1$ a inne 120$ i problemów nie miałem, wg mnie aliexpres z opcją potwierdzenia otrzymania towaru jest bezpieczniejsze niż allegro

wytapatalkowano
Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650
Awatar użytkownika
Hawk1985
Forumowicz

Motocykl: DL650

Postautor: Dyziek76 dodano: 08 paź 2016, 20:48

Polecam dx.com. sklep, nie gielda. RMA (zwroty/rekl.) sa kierowane do UK. Zero problemow

Tapatapa...
Awatar użytkownika
Dyziek76
Forumowicz

Motocykl: Romet Soft 125

Postautor: jendrek1989 dodano: 19 paź 2016, 22:29

Witam
Czy można zdjąć "chromy" z lag bez uszczerbku na zdrowiu ??

Czy można zamontować lub czy się da światła takie jak od Fat bob chodzi mi o policję i nie tylko ??

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
jendrek1989
Forumowicz

Postautor: Kordek dodano: 01 lis 2016, 23:25

jendrek1989 pisze:Witam

Czy można zamontować lub czy się da światła takie jak od Fat bob chodzi mi o policję i nie tylko ??

Które chromy i jakie lampy? Te plastikowe czy metalowe tulejki? Ja mam założone dodatkowe halogenki z allegro i jeszcze się do mnie żaden policmajster nie przyczepił za nie.
Awatar użytkownika
Kordek
Forumowicz

Motocykl: Benyco Dark Star 125
Komunikator: 2181578

Postautor: Groot dodano: 01 lis 2016, 23:46

Już raz pisałem o mojej przygodzie z policją i światłami - wkleję tekst:

Witam. Miałem dzisiaj przygodę z policją. A właściwie ze znudzonym , upałem policjantem , tym bardziej aktywnym ,drugi zaległ w samochodzie i się nie ruszał..I ten bardziej aktywny , po zatrzymaniu i sprawdzeniu dokumentów pyta czy mam atest na światła dodatkowe....Hmmmm myślę , no nie mam ...lampy kupione a i owszem w sklepie z atestem...ale całość zrobiłem sam...za całą 100...potem do kolegi na stacje i regulacja..tyle.
Patrzę prosto w oczy legitymującego mnie i z kamienną twarzą odpowiadam: no..nie mam...
Już widzę błysk zwycięstwa w jego oku , końce ust idą w banana...
Dodaje:...kupiłem z pełnym wyposażeniem - oryginalnym- dodaje.
Banan pomału znika...Dziekuje .Dowidzenia - słyszę. Oddalam się ze swoim bananem pod kaskiem..To jak tak naprawdę jest z tymi lightbarami ?
Awatar użytkownika
Groot
Forumowicz

Motocykl: Can Am Spyder

Postautor: jendrek1989 dodano: 02 lis 2016, 21:04

Kordek pisze:

Które chromy i jakie lampy? Te plastikowe czy metalowe tulejki? Ja mam założone dodatkowe halogenki z allegro i jeszcze się do mnie żaden policmajster nie przyczepił za nie.

Metalowe głównie dla tego że dzwonią

A lampę (postojowe , mijania , drogowe ) na lampy miej więcej takie Zobacz ofertę: Lampa przednia podwójna metal czarna H4 drogowe
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6529009048 te chyba nie mają homologacji ale miej więcej o to chodzi.

Awatar użytkownika
jendrek1989
Forumowicz

Postautor: Kordek dodano: 08 lis 2016, 00:01

jendrek1989 pisze:
Kordek pisze:

Metalowe głównie dla tego że dzwonią

A lampę (postojowe , mijania , drogowe ) na lampy miej więcej takie Zobacz ofertę: Lampa przednia podwójna metal czarna H4 drogowe
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6529009048 te chyba nie mają homologacji ale miej więcej o to chodzi.

Lampa fajna, nie powiem. Pytanie tylko czy policmajstry się nie przyczepią?

Metalowe wystarczy dokręcić - odkręć maskownicę dolnej półki i będziesz miał po bokach "uszy" do przymocowania do lagów. Pewnie zabrakło komuś śrubek na etapie składania motocykla :/ U mnie też dzwoniły i dosztukowanie brakujących śrub załatwiło sprawę. Inną rzeczą jest to, czy masz plastikowe nakładki na amortyzatory (powinny być widoczne przy krawędzi dolnej chromowanych tulejek. Jeśli ich nie masz, to będą Tobie te tuleje dzwoniły. Plastikowe obręcze zabezpieczają przez tym dzwonieniem :)
Awatar użytkownika
Kordek
Forumowicz

Motocykl: Benyco Dark Star 125
Komunikator: 2181578

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inne motocykle