Nowe miejsce cyklicznych spotkań KCM w centrum Polski?

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: mlynaszz dodano: 18 sie 2009, 11:12

Żeby nie zaśmiecać tematu końca sezonu w Gródku, proponuje tutaj przedstawiać swoje propozycje i poglądy. Shipp jeśli możesz przenieś nasze posty, z tematu Gródkowego.

Na początek ja swój skopiuję, by było wiadomo o co chodzi.

Mnie tam Gródek niezwykle pasuje ;p Niemniej faktycznie dla sporej już części klubowiczów z południowo-wschodniej Polski jest to kawał drogi. Miejsce obecne zostało wybrane z różnych powodów, gdy była nas na tym forum może połowa stanu obecnego, ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie, by faktycznie rozpoczęcia i zakończenia odbywały się w jakimś centralnym punkcie naszego smutasowego kraju. Sprawa jest jak najbardziej ( wg. mnie!!!) do przedyskutowania. Będziemy na to mieli całą najbliższą zimę :D Bo zmianie lokalizacji obecnego zakończeniowego spotkania mówię stanowcze NIE :stop: :stop: :stop:

By zbytnio nie zaśmiecać obecnego tematu proponuję by wszelakie nowe pomysły i cała na ten temat dyskusja, potoczyła się w nowym temacie, założonym powiedzmy przez osobę, która pierwsza zaproponuje nową lokalizację. Tylko, czy ktoś się podejmie całej tej organizacji i znalezienia spokojnego miejsca dla kilkudziesięciu ludzi :cwaniak:
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

Postautor: scOti dodano: 18 sie 2009, 11:56

no propozycja b. dobra moim zdaniem - i dzieki za zrozumienie.

mnie tam zduńska odpowiadała - choć jak będzie dalej też się nie obraże
scOti

Postautor: mlynaszz dodano: 18 sie 2009, 16:57

tls pisze:a ja proponuje geometryczny srodek figury wypuklej wyznaczonej wierzcholkami lokalizacjami z googlowej mapki uzytkownikow
wyznaczonej w taki sposob aby suma sum kilometrow do przejechania dla wszystkich byla minimalna

:wielkieoczy:

....a to nie będzie gdzieś na księżycu :?: :?: :?: :cold:

:D
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Postautor: dorplas dodano: 18 sie 2009, 19:40

scOti pisze:choć jak będzie dalej też się nie obraże

Scoti, pytam tak z ciekawości, a ile to dla ciebie jest dalej? jakie miejsca są dla ciebie odległe?
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

Postautor: scOti dodano: 18 sie 2009, 19:47

150-200 km to chyba dla mnie narazie max - z roznych przyczyn
scOti

Postautor: scOti dodano: 18 sie 2009, 22:04

temat Borek i antyBorek byl poruszany juz na forum - fakt faktem miejsce czesto odwiedzane i latwo w nim zorganizowac cokolwiek
scOti

Postautor: Shipp dodano: 19 sie 2009, 04:28

Walenie w bambus. Jak ktoś chce to i tysiąc przeleci a jeśli nie chce chce to i 100 kmów będzie za dużo. Temat śmietnikowy moim zdaniem. Majklel może by wreszcie pojździł swoim złomem zamiast spamowac...
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: LEFTHANDY dodano: 19 sie 2009, 07:04

Ale jak znowu się gdzieś przewróci albo utknie przednim kołem, to musi wzywać pomoc drogową z wyciągarką :rotfl:
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: mlynaszz dodano: 19 sie 2009, 07:46

Shipp
Kiepskiej tancerce nawet majtki przeszkadzają itp. OK, jak chcecie, to będzie OSTATNI Gródek. Jeśli ktoś zorganizuje następne spotkanie, to się odbędzie, niemniej obawiam się że jak zwykle skończy się na gadaniu a spotkania nie będzie, ale jak chcecie, ja już przestaję się angażowac w organizowanie imprez.

Mariusz, nie denerwuj się i bierz tego wszystkiego zbyt osobiście.
Do gródka przyjedzie ten kto zechce i na pewno nie będzie żałował. Ja się wybieram i obstaje przy pozostawieniu tego miejsca, ale jeśli ktoś PODEJMIE się organizacji w innym miejscu, to nie będę protestował. Tylko obawiam się, że nikogo chętnego nie znajdziemy (obym się mylił) i ogólnopolskie spotkania KCM przejdą do historii :( a Śląsk zacznie się spotykać na Śląsku, Wa-wa już w Wa-wie, Pomorze gdzieś na pólnocy, a centrum gdzie zechce _bezradny I tym oto sposobem podzielimy sie na te, jak je tam zwą, "chaptery" :conf:

Temat nowego miejsca jest jak go nazwałeś "śmietnikowym", może i tak, ale przynajmniej nie będzie zaśmiecania tematu zakończeniowego (taką miałem w każdym bądź razie nadzieję)
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Postautor: seba_1986 dodano: 19 sie 2009, 09:06

Jesli moge sie wtracić.
Co do mojej obecności na zakończenie sezonu nie będę się wypowiada, bo nie wiem, czy będę miał wolny weekend.
Co do samej odległości Gródka to Ja miałbym nie daleko z Warszawy.
Pozwolicie, że przedstawię jedną z lokalizacji, nie mówię o samej organizacji, bo może ktoś mieszka bliżej Kozienic, ale miejsce spokojne i jest jeziorko. Atrakcji nie wiele, ale to już sami oceńcie.

http://www.kckris.pl/
http://www.kckris.pl/index2.php?id=2076
a tu jest cennik:
http://www.kckris.pl/index2.php?id=2228

jedna z atrakcji turystycznych to Królewskie źródła
http://dwarowery.daa.pl/krolewskie_zrodla.php
oddalone od Kozienic ok. 9 km
http://maps.google.pl/maps?client=firef ... =pl&tab=wl

Proponuje żeby każdy podał przykładową lokalizacje, można zrobić jakaś ankietę na forum:) i sprawa może sie wyjaśni bez zbednych emocji :))
ps. nie miałem na celu nigo urazic.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
seba_1986
Klubowicz

Motocykl: ST 1300

Następna

Wróć do Imprezy motocyklowe