Ja pewnie tylko przyjadę w sobotę na paradę i konkursy ale jak ktoś się wybiera to chętnie się spotkam.
Link do info zlotowego http://www.hardcoreparty.roadrunnersmc.pl/
Pozdrawiam
Luca

Lucjan pisze:Jeśli taka zła sława 1%-ów odstrasza,to może spotkanie przy kawie(?) w Busku Zdroju? Kto zna to miasto,bo ja jeszcze tam nie byłem.Ktoś jest zainteresowany w najbliższą niedzielę?śmiało się zgłaszać,bez krępacji.
cjt7 pisze: (..) trzeba jakiś termin na wspólne spotkanie się zaproponować w tych okolicach od Tomaszowa Mazowieckiego w dół...

Shipp pisze:Do "jednoprocentowców" chcesz jechac..?
Wokół słychac narzekania, że zrywają naszywki i "brzydko" traktują innych, a sami "wspomagamy" swoją kasą za wjazd na ich imprezę...
Lucjan pisze:Jeśli taka zła sława 1%-ów odstrasza,to może spotkanie przy kawie(?) w Busku Zdroju? Kto zna to miasto,bo ja jeszcze tam nie byłem.Ktoś jest zainteresowany w najbliższą niedzielę?śmiało się zgłaszać,bez krępacji.
Przyjeżdżaj!!!NOCEK pisze:Jak zaczyna się coś dziać to pogoda nam tu figle robi. W niedziele ma być ciut lepiej, ale .... zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość