Arcon pisze:Hehe, znam tę górkę pod Wałczem, kiedyś mówili na to "magnetyczna górka", fajna sprawa
Szubi pisze:jedna z moich ulubionych tras. Gdyby nie deszcz, to może byśmy z Mike_rusem dojechali do Czarnkowa i byłaby szansa na wspólne spotkanie. Sam ośrodek rzeczywiście jest godny polecenia. Byłem tam na kursie sędziowskim.

Szubi pisze:było już o tym pisane viewtopic.php?f=31&t=4155 ale tak gwoli przypomnienia ( może jednak ktoś się skusi)
zbliżają się tradycyjne obornickie wianki, na które chciałbym Was wszystkich serdecznie zaprosić. Są jedną z atrakcji Dni Obornik.
Cały plan obchodów można przeczytać tu:http://www.oborniki.pl/bez-kategorii/program-dni-obornik-2/
Z ciekawszych rzeczy:
w piątek wieczorem koncerty (zespoły które wystąpią podane w powyższym linku)
sobota 1) Festyn Lasom Przyjazny organizowany przez Nadleśnictwo Oborniki,
2) Wianki - (naprawdę fajne fajerwerki ale dopiero ok. 22,30) w tym roku Aloha Hawaje
niedziela 1)g.11,00 ja zmierzam na nierówną walkę z 21 kilometrami, czyli półmaraton![]()
2) g.15,00 Parada motocykli i aut z historią
(jak do tej godziny dojdę do siebie to zamierzam jechać i dumnie reprezentować chińską myśl techniczną)
Na końcu taka mała prośba. Jak ktoś się skusi i przyjedzie pokibicować mi w 1/2 maratonie, i zobaczy że gdzieś stoję, że coś nie tak z moimi biegami, to taka prośba: niech mnie porządnie kopnie w d***ę lub na pych abym dalej jechał
. Jest okazja na wspólne spotkanie
) Wsiadać na Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość