. Właśnie wróciłem z Grecji i okazało się ,że przejechałem trasę , którą już przejechałem i Cruiserem i ADV-em i V- ... i dupa bolała podobnie , czasy były podobne , spalania Cruisera nic nie przebije , ale to osobny temat . Szczerze , wszystko jest w głowie . W Grecji coraz więcej widzi się tych nowych motorów zza muru ,bo oni potrzebują maszyn do konkretnego terenu . Dawniej królowały tam Transalpy ,a teraz ,że segment "starzy" producenci odpuścili jest co jest . Jednak co by nie było jeszcze raz NIE KOMBINUJCIE Z MAPAMI WTRYSKÓW . To jest oczywiście tylko moje zdanie
.
. To dziura w tłoku ,to zatarcie
, ale on był tego świadomy i miał zawsze kilka kpl. na wymianę . Działo się tak ,bo specjalnie tak ustawiali wszystko ,żeby wydusić na maxa . Z innej beczki mam w rodzinie żużlowca i jak opowiadał jaka tam jest żywotność silnika
, to dramat . Taki na starty w zawodach ,to kilkanaście biegów i trzeba wycyrklować , żeby te najważniejsze trafiały w środek życia silnika . Oczywiście one są przygotowane ,do szybkiego i sprawnego przywrócenia ich do walki .Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość