ma chłopak prawo lepiej postrzegać Japonię. Chińczyk jest trochę jak weteran, wymaga właściwego podejścia i dystansu.Na dotarciu każdy pojazd strzela fochy - bez względu na pochodzenie
Kiedy trafił do mnie Keeway Cruiser (wersja na wtrysku, którą aktualnie uważam za jeden z najlepszych chińskich motocykli) to prze 200km przeżywałem mały dramat... Po 1000km-1500km okazał się jedną z ciekawszych ćwiartek jaką dane mi było jeździć.
Poza tym nie każdy musi odnajdywać w sobie sentyment do chinoli
Łukaszu, nie czujesz - sprzedaj. bez sentymentów. Chcesz jeszcze spróbować - próbuj, nie narzekaj
,dzisiaj pierwsze 100 km trasy zrobiłem
pod koniec miałem problem z redukcja z 4 na 3,2,1 można to jakoś wyregulować , może to wina ujowego oleju
,wyjaśnię wszystko żebyś nie musiał się pocić przy następnym poście, wykształcenie mam mechaniczne + 3 lata praktyki od 5 lat nie pracuje w zawodzie , samochody naprawiam znajomym wiec sam nie mogę sobie przeglądu podbić ,i przypuszczam że musi to zrobić serwis rometa bo wrazie jakieś usterki mogą być problemy,chce przegląd zrobić sam tylko żeby mi podbili w serwisie, pojadę zapytam ,a pierwszy przeglad po 500km