Groot pisze:No powiem że z Myszą zazdrościmy Wam tej wspólnej jazdy...Ale mieliśmy do wyboru albo puszka albo nie jedziemy...a chcemy poznać ludzi , pogadać...wypić po małym...Mam nadzieję że w przyszłym roku już na moto...
Snajper pisze:
Nieważne czym, ważne że będziecie. Jak zobaczysz dwumetrowego faceta na małym motorku to jaJeśli ja nie poznam cię pierwszy podchodzisz a potem
![]()
Groot pisze:Snajper pisze:
Nieważne czym, ważne że będziecie. Jak zobaczysz dwumetrowego faceta na małym motorku to jaJeśli ja nie poznam cię pierwszy podchodzisz a potem
![]()
Nie ma sprawy...mnie poznasz po tym że że na tyłku będę miał przyklejoną poduszkę po dzisiejszym przyziemieniu...
Gixer pisze:
Poduszke..![]()
i też przyda sie poduszka... Groot pisze:Gixer pisze:
Poduszke..![]()
Jak będziesz się nabijała z obitych ludzi toi też przyda sie poduszka...
Mist pisze:Przemo82 - "kiedy i gdzie"?
- toż uzgadniamy wspólny przelot na zakończenie sezonu - Radków! - jedziesz?
- gucekt, propozycja trasy wygląda fajnie, moglibyśmy się spotkać na drodze 94 w Siemianowicach Śląskich, do uzgodnienia czas i dokładne miejsce
- Snajper, Jędrek, Rafip - z Wami spotkamy się pewno gdzieś dalej na trasie, chyba żebyście polecieli wpierw na południe (A1?) i moglibyśmy spotkać się wcześniej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości