jacek.rc pisze:Pany ,bo u nas motorek jest do lansu ,a tam do użytku codziennego . Ten za zdjęcia to chyba przyorał też gmolem ( miałem podobnie) . Co do szyby to fakt ,jest ważna ,ale w ADV-ce też praktycznie nie ma i ... jakoś daje radę ,ale cały czas myślę
.
dziadek zbyszek pisze:...
A ta szyba u ciebie to prawie 20 cm może zejść na dół i wtedy można się przyjrzeć jak to wygląda. Ja jestem z pokolenia gdzie szyba była luksusem i może dlatego jestem zwolennikiem jej stosowania. Krysz należało by opuścić tą szybę i zobaczyć jak to wygląda.
Maciej71 pisze:Hawk1985- ten który pokazałaś wymiata, tylko w KSL chyba będzie za duży , tak myślę .
Widziałem takie w serialu „Synowie Anarchii” tylko oni wszyscy jeździli na HDTo że w swoim sprzęcie mam kierunkowskazy jak w HD to więcej podobieństw jest niewiele
![]()
Ale wracając do tych małych gorzej chyba nie będzie niż jak nie mam wcale? A mały chociaż nie pomoże to tak jakoś mi się podoba.
Maciej71 pisze: to więcej pomysłów będzie mi wpadało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość