Shipp pisze: Tak więc z żalem przyjdzie mi się rozstać z moją Vistą na rzecz nowego Lifana, który docelowo ma być motocyklem mojej żony.
Dla informacji ewentualnych zainteresowanych, Vista jest do nabycia z całym ubraniem, w jakie jest odziana. Nie puszczę swojej ulubienicy między ludzi na golasa przecież...
abu pisze:U mnie to samo.
Czy wszystkie Żony są takie same? Oczywiście pytanie retoryczne.
Shipp pisze:Ponieważ moja małżonka wyraziła chęć nauczenia się jeździć na moto i posiadania swego w garażu, postanowiliśmy zmienić mój obecny stan posiadania. Tak więc z żalem przyjdzie mi się rozstać z moją Vistą na rzecz nowego Lifana, który docelowo ma być motocyklem mojej żony.
Dla informacji ewentualnych zainteresowanych, Vista jest do nabycia z całym ubraniem, w jakie jest odziana. Nie puszczę swojej ulubienicy między ludzi na golasa przecież...
Shipp pisze:Jutro jadę negocjować cenę z dealerem, jak będzie dobra, sprzedaję i kupuję, bo teraz coś mi żona zaczęła stękać o innych pilnych wydatkach i braku pieniędzy...Szlag by trafił te niezdecydowane baby! Jak gadać to wszystko pięknie a im bliżej konkretów, tym więcej marudzenia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość