close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Filtr paliwa

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

Filtr paliwa

Postautor: scOti dodano: 20 paź 2008, 19:47

Kupiłęm za 25 zł filtr paliwa nie przepuszczający wody, chromowany. Wyglada świetnie dziś mocowałem.

http://allegro.pl/item450197463_filtr_p ... _cala.html

Obrazek

filtr podpatrzylem na chomiku Largo - tyle ze on mial cene 40 zl :)
scOti

Filtr paliwa

Postautor: Largo dodano: 20 paź 2008, 23:01

To zrobiłeś bardzo dobry interes, bo ja ten sam filtr kupiłem za 40zł (kiedy ja go kupowałem to nie było za 25zł - sprawdziłem wszystkie oferty), ale bez tych fajnych zapinek, których nota bene nigdzie nie mogę znaleźć :/
Largo

Filtr paliwa

Postautor: scOti dodano: 20 paź 2008, 23:11

zapinki te niestety są za duże, założyłem dziś filtr na wężyk igielitowy - ale niestety sie ścianki zaginają, chyba będę musiał pociąć ten oryginalny bo wydale się lepszy.

Pisałem do gościa z allegro co kupowałem filtr - będzie je sprowadzał.
scOti

Filtr paliwa

Postautor: Largo dodano: 21 paź 2008, 18:43

Ja mam ten oryginalny wężyk i uwierz mi, że tez się zagina. Na szczęście nie na tyle, aby zabrakło paliwa :D Swój filtr zacisnąłem na plastikowe zapinki - widać na chomiku
http://s102.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1320079&t=633602149866587500&id=26014876&vid=26014876
Largo

Filtr paliwa

Postautor: scOti dodano: 22 paź 2008, 21:46

ok dzis zapomniałem, powiem Ci że nie jest za duży - jest idealny, udało mi się dziś go dobrze ułożyć by przewody się nie gieły (paliwowe).
scOti

Filtr paliwa

Postautor: Largo dodano: 23 paź 2008, 00:15

cjt7 pisze:
scOti pisze:Kupiłęm za 25 zł filtr paliwa nie przepuszczający wody....

Tylko czy paliwo będzie przepuszczał :D :twisted:. Też zastanawiałem się nad kupnem takiego ale wydawał mi się za duzy na umieszczenie gdzieś w poblizu kranika. Porób zdęcia z bliska jak to wygląda....

Zdjęcie możesz znaleźć na moim chomiku na w katalogu "Motocykl".
Largo

Filtr paliwa

Postautor: cruenzo dodano: 19 kwie 2010, 19:05

trochę odgrzeję kotleta: Też muszę kupić do keeway cruisera filterek takowy, nie wiem tylko jakie mają być średnice króćców? no i jakie filtry warto stosować a jakich unikać? Pytam, bo ceny zaczynają się od 3 zł a kończą nawet na stu kilkunastu...
Awatar użytkownika
cruenzo
Klubowicz

Motocykl: Junak w skali 1/24
Tel. kom.: 888691054

Filtr paliwa

Postautor: grzenio dodano: 20 kwie 2010, 09:05

cruenzo pisze:trochę odgrzeję kotleta: Też muszę kupić do keeway cruisera filterek takowy, nie wiem tylko jakie mają być średnice króćców? no i jakie filtry warto stosować a jakich unikać? Pytam, bo ceny zaczynają się od 3 zł a kończą nawet na stu kilkunastu...

Ja mam taki filtr paliwa na zbyciu jak na zdjęciu wyżej (w poście scOti w 20 Paź 2008, 19:47)
nowy, chromowany, nie przepuszcza wody rozkręcany, średnica króćców 7-8mm, jeśli byłbyś zainteresowany to zapraszam na PW
Awatar użytkownika
grzenio
Forumowicz

Motocykl: Black Star

Wróć do Wszystko na temat...