,po prostu to wszystko wiozą do przodu
i gdyby te motorki przestawały jeździć ,bo wysiadło ...serce ,to nikt by tego więcej nie kupił ,a że tylko piszczą ,to taki urok .Za to radość ze śmigania tanimi i ekonomicznymi motorkami ,dostajemy w pakiecie krzysieg pisze:Dyziek76 -Na jaki olej wymieniłeś ? jak wchodzą biegi , jak działa sprzęgło w porównaniu z tym fabrycznym olejem ?
Tytus -olej Valvoline stosuje od kilku lat do auta od pewnego sprzedawcy i w dobrej cenie , zresztą zbyt mało popularne aby podrabiać a
marka dobra szczególnie w Stanach .
Ale nie wiem jak te oleje sprawują się w moto np dura blend ...?
Minos pisze :
Jeździłem na Valvoline 10W 40 Dura Blend nie za wiele. 4500 km i zmieniłem na orlenowskego Ridera. Dlaczego? Ano w upały silnik mi się mocno grzał. 100, 110 oC. W miejscu korka wlewu oleju mam termometr.
jacek.rc pisze:..nasze chińczyki to motorki niskobudżetowe ,produkowane (w większości) na kraje trzeciego świata i spróbujcie sobie wyobrazić araba ,murzyna czy nawet taja ,który przejmuje się jakimś tam olejem.Dlatego jeszcze raz napiszę (a wiem z autopsji),że silniki w naszych sprzętach są ich najmocniejszą ...(najwytrzymalszą) stroną .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość