Dyziek76 pisze:Beniamin, jak bedziesz ocenial M12, prosilbym Cie o informacje / komentarz na forum odnosnie drobnego porownania.
Mianowicie ze 125tek wysoko oceniane bylo Benyco BR 125, ktore kosztuje cos kolo 3,5tys (tak mi sie ta cena kolacze). Stosunek oferowanej uzytecznosci i jakosci do ceny jest ponoc bdb. Dosypujac 40% (czyli ok 1.400) mozesz kupic Softa,121, czy Barton Classic. Znow dobrze oceniane w swej klasie cenowej (4.5-5.0 tys) dosypujac kolejne 40% liczac od nowej ceny wchodzimy w pulap KSL. Nasi forumowicze b. go chwala, choc potrafi miec swe fanaberie. Gdzie Ci sie plasuje M12 ze swoja jakoscia wykonania i ze swoim wskaznikiem cena/oferowana uzytecznosc i jakosc? Jak to wypada na tle tych maszynek? Czy warto dac wiecej, bo faktycznie az tyle wiecej zyskujesz?
Ciężko mi się określić co warto kupić a co nie. Nie jest to moja rola, towar jest tyle warty ile kupujący jest w stanie zapłacić.
Ze swojej strony staram się obiektywnie pokazywać wady i zalety motocykli, oraz opisywać moje, subiektywne przecież, odczucia.
Ale jeżeli pogoda dopisze, to spróbuję skonfrontować Jackowego KSLa z M12.