A może zlot w Zdunskiej Woli ?

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: scOti dodano: 02 lip 2009, 09:15

no prawdopodobnie tak, choc jeszcze potwierdze - a te abseny termalne jak dla mnie to wielka porazka ;/ w zakopanym zrobili prawdziwe baseny termalne... no ale jak chcecie:)
scOti

Postautor: Jon 45 dodano: 02 lip 2009, 10:07

witam wszystkich , jestem z powrotem w domu , jak ktoś nie ma namiotu to nie problem w domu będzie gdzie przespać , deszcze się wypadały , jest ciepło więc wsiadajcie na swoje motongi i przybywajcie oczywiście spokojnie uwazajcie na drogach .
Awatar użytkownika
Jon 45
Forumowicz

Motocykl: Honda NT 650
Komunikator: 1510415

Postautor: LEFTHANDY dodano: 02 lip 2009, 15:01

Niestety, nie będę mógł przybyć. Wypadła mi mała robótka w tych dniach i muszę po siedzieć. :whip:
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: Luca dodano: 02 lip 2009, 15:48

Eeee Lefty nie rób nam tego, zlot KCM bez ciebie to co to za zlot :D
Ja też dotrę dopiero w sobotę. No chyba, że chodzi o płeć piękną to nie mam więcej pytań :]
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: slavko1 dodano: 02 lip 2009, 16:49

To jeszcze raz: prośba o kontakt slavko1. Wylatujemy w piątek orientacyjnie miedzy godz.18,00-18,30. PUnkt zborny przy PL.Konstytucji-parking. Jedziemy trasą na Tomaszów Mazowiecki, droga na Sochaczew jest w remoncie na odcinu około 30 km. Tak więc dla obładowanych motongów byłoby to mordęga. :))

Będę na pewno!
Pytanie: motongiem byłem tu i tam, ale nie wyjeżdżałem pod namiot. Jak wy to kurna pakujecie(śpiwór, namiot, karimata) i takie tam? _bezradny
Awatar użytkownika
slavko1
Forumowicz

Motocykl: Moto Magnus Eagle
Tel. kom.: 669495863

Postautor: Romeciarz dodano: 02 lip 2009, 18:51

slavko1 pisze:Pytanie: motongiem byłem tu i tam, ale nie wyjeżdżałem pod namiot. Jak wy to kurna pakujecie(śpiwór, namiot, karimata) i takie tam? _bezradny

Nogą panie, nogą trza upchać i po kłopocie. :rotfl: Musisz minimalistycznie podejść do sprawy. :cwaniak:
Aby zakręty były proste
Awatar użytkownika
Romeciarz
Klubowicz

Motocykl: R 250; Hyosung,R 1100 RT -były

Postautor: scOti dodano: 02 lip 2009, 20:58

ok to kto bedzie w piatek a to w sobote?
scOti

Postautor: skopi dodano: 02 lip 2009, 21:25

Romeciarz pisze:Posty poznikały. :dzieki: Nie wiadomo teraz czy były odpowiedzi na zadane pytania odnośnie godzin wyjazdu. No lipa się zrobiła wielka. Artur, Koszalin o 4 opuszczasz jak pamiętam. :)) Powiedz, którędy jedziesz. Może razem polecimy dalej? :chopper: O 8.00 Wiesław czeka w Mąkowarsku na stacji paliw. Nie wiem czy Bydgoszcz się dołączy. Daj znać :jupi:

Niestety nie dołącze- gardło mam całe w ranach po laserze i ledwo co mogę pić letnie napoje a co dopiero jesc- MORDEGA !!! :mur: Ale wyjeżdżających a przelatujących przez bydgoszcz zpraszam na :kawa: do siebie -parę minut przerwy nie zbawi. dajcie znać o ktorej bedziecie przelatywac adres Jackowskiego 17 kolo multikina, bo i tak bedziecie przez rondo grunwaldzkie walic więc to 100 m do mnie

-- Dzisiaj, 21:34 --

motongi jest gdzie schowac
Awatar użytkownika
skopi
Forumowicz

Motocykl: Fastran FR250-3
Tel. kom.: 792108065

Postautor: scOti dodano: 03 lip 2009, 04:42

ehh zdrowka
scOti

Postautor: Jachu dodano: 03 lip 2009, 14:21

Ja i Nocek wyjeżdżamy dzisiaj (piątek). Jak ktoś się wybiera ze śląskiego i jedzie dzisiajto niech da cynk.
Chcemy wystartować o 5.00 ale pewnie wyjdzie "szósma"
Jachu

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe