KCM - Gródek Kujawski

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: mlynaszz dodano: 27 paź 2008, 23:37

darekdoc pisze:W sumie to dobry pomysł,bo do Bydgoszczy jakoś trafię

Oj z Wawy do Bydgoszczy to jest prościuchna droga przecież ;p w końcu to nie taka mała mieścina jak Toruń ;p
Pozdrawiam wszystkich z tej mieściny :piwa:
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 04 lis 2008, 01:14

Są nawet dwie drogi z Wawy do Bydgoszczy, tzn. do Torunia. Ale fakt, że potem trzeba jechać na intuicję, bo Gródka Krajeńskiego niema na mapie. Ja wziąłem tą mapkę dojazdową z internetu i naniosłem położenie tego campingu na mapę. A i tak jak zrobiło się ciemno miałem problemy z trafieniem. Ale teraz już mniej-więcej wiem gdzie to jest.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: krzyżak dodano: 14 lis 2008, 14:17

Jak bym się zmieścił gdzieś w domku to się piszę na rozpoczęcie sezonu 2009 :))
Dla mnie to będzie pierwsza dłuża trasa po 30 latach patrzenia jak inni jeżdżą _boisie
Czekam na informację czy się załapie i kwotę zaliczki :?:
Pozdrowienia Zdzichu
Awatar użytkownika
krzyżak
Forumowicz

Motocykl: Ch200

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kacpero dodano: 14 lis 2008, 15:17

Shipp możesz na mnie liczyć jeżeli chodzi o pomoc przy organizacji rozpoczęcia sezonu, w końcu to moje tereny :) postary się też o jakieś ciekawe nagrody za konkursy albo np. najładniejszy motocykl na zlocie, najdłuższa trasa, najmłodszy oraz najstarszy uczestnik itp.
Czy organizujemy to jako wyłącznie prywatną imprę KCM czy zaprosić kogoś z zaprzyjaźnionych okolicznych klubów? Można z tego zrobić całkiem miłą imprezę
Awatar użytkownika
kacpero
Sympatyk

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 14 lis 2008, 20:32

kacpero pisze:Shipp możesz na mnie liczyć jeżeli chodzi o pomoc przy organizacji rozpoczęcia sezonu, w końcu to moje tereny :) postary się też o jakieś ciekawe nagrody za konkursy albo np. najładniejszy motocykl na zlocie, najdłuższa trasa, najmłodszy oraz najstarszy uczestnik itp.
Czy organizujemy to jako wyłącznie prywatną imprę KCM czy zaprosić kogoś z zaprzyjaźnionych okolicznych klubów? Można z tego zrobić całkiem miłą imprezę

Dzięki Krzysiu :jupi:
Moim skromnym zdaniem, impreza przeznaczona jest przede wszystkim dla członków KCM, ale nie zamknięta dla innych chętnych do wzięcia udziału w niej. Po pobieżnym podliczeniu wychodzi, że chyba cały ośrodek trzeba będzie zarezerwowac :_hura"
Jeśli zamierzamy zrobic jakieś konkursy z nagrodami, to należało by pomyślec o opodatkowaniu się w celu zgromadzenia środków na te nagrody. Ostatecznie nagrody będą przeznaczone dla biorących udział w zlocie. Czekam na propozycje albo zgłoszenia, o ile zwiększyc składkę żeby wystarczyło na upominki dla wygranych w ewentualnych konkursach. :czytaj:
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 14 lis 2008, 21:05

Shipp: strzeliłem kilka propozycji znaczków, tak jak chciałeś na "tarczy sprzęgła".
Tu są do obejrzenia.
http://chomikuj.pl/Lefthandy/Graficzki+ ... *c5*9b/KCM

Z czasem będę tam dorzucał inne graficzki o tematyce chińsko-motocyklowej np. na naszywki czy koszulki.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 14 lis 2008, 23:29

Nooo Lefty, jestem pod wrażeniem :oklasky:
Pierwsza i dwie ostatnie, gdyby pozbawic je tych czerwonych płomieni, są świetne! :brawa:
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: mlynaszz dodano: 14 lis 2008, 23:38

Shipp pisze:Pierwsza i dwie ostatnie, gdyby pozbawic je tych czerwonych płomieni, są świetne! :brawa:

Mam podobne zdanie ze wskazaniem na pierwszą :brawa: ewentualnie bez tych beleczek z prawej :?:
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kacpero dodano: 15 lis 2008, 00:57

Mariusz sądzę, że gadżety na nagrody wywalcze od importerów chinszczyzny jako redakcja CM. W końcu KCM jest dla nich najlepszą reklamą i miejscem w którym najbardziej wiarygodnie popularyzowane są ich sprzęty także spoko. Co do składek zostawmy narazie temat otwarty, zobaczymy jak bedą wygladały składki dobrowolne a na spotkaniu omówimy wszystko ze szczegółami. Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia
Awatar użytkownika
kacpero
Sympatyk

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 16 lis 2008, 07:07

Ok. uwagi zanotowoałem i zaraz predstawię drugi set, po uwzględnieniu Waszych sugestii.
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe