Luk@ pisze:majkelpl pisze:Ale we czwartek czy w piatek !!![]()
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 938599&z=8
tutaj żeby byla jasność 1 maja piątek godz 9.00 parking manufaktura nr 6, Klodawa stacja orlen 10.30.
Jakby jawosi (moze i Largo) mieli ochotę to Sompolno rondo na wyjeździe na Piotrków kujawski 11.30
majkelpl pisze:Leon7112 pisze:U mnie nastąpiła mała zmiana planów, przyjadę sam lub z synem, więc gdyby ktoś reflektował na miejsce w domku to proszę bardzo. Dla mnie wystarczy namiot.
Bardzo chetnie bedzie miejsce dla bandziorka![]()

majkelpl pisze:Leon7112 pisze:Zresztą czy będzie czas na spanie![]()
![]()
I to jest bardzo wazna kwestia !!!!

majkelpl pisze:---ciach---
Gdziekolwiek bysmy nie byli ... i tak nas dogonisz
---ciach---
cjt7 pisze:kjujik pisze:Skoro cejottesiedem pisze o stacji Bliska w Płocku to proszę o doprecyzowanie o której myśli gdyż są co najmniej dwie![]()
Ponieważ będę w Łącku do 10:00 czekać na cośtam to nie będę cofać się do Łęczycy tylko do Łącka moturem pojadę
a może zaszczycimy się wzajemną podróżą.
Czy to stacja przy drodze Płock - Gostynin, 200 m za skrętem na Sochaczew ?
pzdr
kjujik
A cholera wie...- Lefty powiedział, że jak się od Sochaczewa wjeżdża do Płocka to jest od razu ta stacja po prawej stronie i jest on dobrze widoczna - to tak zapodałem na forum .....
cjt7 pisze:Kjuijk - rzeczywiście myślałem o lewej (tej po przeciwnej stronie po której ja będę jechał), a napisałem po prawej. Nie wiem dokładnie jaką trasą bedziemy jechać Lefty zna ją dokładnie bo raz tam jechał - myślę że tak czy siak jakoś trafimy.... Jak chcesz możesz byc przewodnikiem
cjt7 pisze:A cholera wie...- Lefty powiedział, że jak się od Sochaczewa wjeżdża do Płocka to jest od razu ta stacja po prawej stronie i jest on dobrze widoczna - to tak zapodałem na forum .....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości