KCM - Gródek Kujawski

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 06 mar 2009, 22:14

LEFTHANDY pisze:Dostałem drugą odpowiedź:

Witam
Koszt wykonania matrycy 350 zł
Wykonanie znaczka z nowego srebra 3,30 zł/szt.
Ceny netto
Termin realizacji ok. 18 dni
Proszę o przesłanie pliku w Corelu przedstawimy wizualizacje znaczka

Pozdrawiam
Paulina Turemka
PPU POLMET
tel. (034) 361 61 71
tel. kom. 504 047 863
http://www.polmet.com.pl

To razem daje 515 PLN netto. Niezły rozstrzał cen. _boisie

Lefty, dowiedz się jaka jest minimalna ilośc zamówienia, żeby było traktowane masowo a nie jako indywidualne zamówienie. Jak na razie nie widzę zainteresowania, więc myślę że na chwilę obecną zamówienie wyniesie maksymalnie 30 szt.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Victorio dodano: 08 mar 2009, 08:19

witam.zamawiam jeden domek (4 osoby)100%.proszę o szczegóły.
Victorio

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Grzeno dodano: 08 mar 2009, 11:51

Osób jest tyle że na dzień dzisiejszy nie ma już wolnych domków, dla dojeżdżających w ostatniej chwili zostaje własny namiot.
A jeszcze więcej szczegółów ,wszystko jest w tym temacie ,trza przeczytać wszystko od początku.
Charlej Chininson/V-Stromx2/VN-900/NC750X
Awatar użytkownika
Grzeno
Klubowicz

Motocykl: CHARLEJ CHININSON/Vstrom/VN900
Tel. kom.: 792550845

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kjujik dodano: 08 mar 2009, 17:12

majkelpl pisze:
kjujik pisze:
kjujik pisze:Ktoś do Gródka przez Kutno jechać będzie ?

To moze byc tak do warsiawki wpadl ?? :oklasky:
I wtedy smigniemy we trzy, cztery motury :chopper2:
No i kiedy ? Czwartek czy piatek ( 1 maja )

Z Kutna wrócić do Warszawy by z powrotem przez Włocławek jechać ? :mur:
Jedź przez Kuto a ja dołączę albo spotkamy się we Włocławku.
Bo inaczej to ciut dziwnie byłoby.

pzdr
kjujik
kjujik

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kjujik dodano: 08 mar 2009, 17:38

majkelpl pisze:---ciach---
ps. Czy Ty sie do warsiawki planujesz przeprowadzic ??

Jeśli tam jakąś robote znajde to pewnie tak, na razie dopiero co kupiłem mieszkanie w Kutnie :mur:
Jak tak dalej będzie to nie wiem czy do Gródka pojade :mur:
pzdr
kjujik
kjujik

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 08 mar 2009, 23:22

Shipp pisze:Lefty, dowiedz się jaka jest minimalna ilośc zamówienia, żeby było traktowane masowo a nie jako indywidualne zamówienie. Jak na razie nie widzę zainteresowania, więc myślę że na chwilę obecną zamówienie wyniesie maksymalnie 30 szt.

Takie standardowe minimum to 100szt. Czym mniejszy nakład, tym drożej na sztuce. Według mnie można zamówić te 50szt. U tego co chce tylko pięć stów netto. Jeśli już. Ewentualnie poszukać czegoś tańszego. Nie wiem, np. tak jak Grzeno sugerował: naszywki lub takie piny typu zwykły znaczek ale kto by to chciał.
Może darować sobie znaczki zlotowe w tym roku jeszcze. Zanim nie wypracujemy jakichś konkretnych form funkcjonowania i co za tym idzie finansowania takich przedsięwzięć.
Teraz zrobić ewentualnie znaczki klubowe po prostu, które będzie można domówić jak zabraknie czyli właśnie nie jako jednorazowe zlecenie.
Znaczek byłby dobrą alternatywą do koszulki, bo jest mały i kosztuje mniej. A z koszulkami są takie problemy, że trzeba ich też zamówić ileś tam, do tego dochodzi jeszcze ustalenie rozmiarów, poza tym szybciej się zużywają.
Dostałem odpowiedź w sprawie ewentualnego zwiększenia nakładu od tego dostawcy za pięć paczek:

"Witam,
Wycena taka sama.
Cena jednostkowa bez zmian, tylko cena matrycy amortyzuje się na większa ilość sztuk.
Ma Pan wycenione nowe srebro – to nie jest srebro tylko mosiądz wysokoniklowy.
Czas realizacji taki sam.

Pozdrawiam
Paulina Turemka
PPU POLMET
tel. (034) 361 61 71
tel. kom. 504 047 863
http://www.polmet.com.pl"

Czyli możemy zostać przy tych 50 sztukach.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kacpero dodano: 10 mar 2009, 12:42

mam ofertę na znaczki - minimalne zamówienie 100szt. na nakrętkę lub pina. Cena zależna od średnicy 25mm -
5 zł/szt średnica 30mm 6zł/szt. Wykonane ta samą technika żywiczna (wypukłe) jak nalepki na moto tyle że twarde. Podstawa znaczka metalowa. Uważam że to bardzo OK cena tylko forma musi być w tej cenie okrągła inaczej trzeba zamawiać formę do wykrojnika. mam nawet pomysł na jeden z projektów Leftego.
http://s3.zapodaj.net/73693522.jpg.html
[img]<a href='http://s3.zapodaj.net/73693522.jpg.html'>http://s3.zapodaj.net/73693522.jpg.html</a>
[/img]
mozna to potraktowac jako tegoroczny znaczek z otwarcia sezonu, chyba że Lefty przerobi projekt i wpisze otwarcie sezonu 2009 mnie to wsio ryba. Znaczek ładny, tani poza tym postaram się znaleźć sponsora który zafunduje wykonanie.
Awatar użytkownika
kacpero
Sympatyk

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 10 mar 2009, 14:23

Krzysiu, nie obraź się, ale piny zostawmy dzieciakom. Uważam że powinna byc porządna odznaka albo nic.
Shipp
Forumowicz

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kacpero dodano: 12 mar 2009, 10:11

:)) ależ Drogi Shippie :)) ja cały czas mówię o powaznej, porządnej odznace. Pin (czy jakos tak) to rodzaj zapięcia - iglica z takim specyficznym zatrzaskiem. oczywiście w tej samej cenie moga być na normalna zakrętkę, tylko nie każdy chce dziurawić kurtke. Pewnie mylisz ,moją propozycję z bittonem (taki ogragły "kapsel z grafką)
Ja mówię o znaczkach na metalowej podstawie, (zapięcie do ustalenia - pinn(czy jakoś tak) alebo zakretka) Wzór nanoszony jest na warstwe metalową specjalna żywica (taką jak na znaczkach na moto które zamawiałem) tylko odpowiednio twardą. Wygląda to extra dużo lepiej niż malowane, jest estetyczne, wypukłe, może być kolorowe.
Awatar użytkownika
kacpero
Sympatyk

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 12 mar 2009, 10:30

Tak właśnie myślałem, bo córka zamawia jakieś kolorowe piny, i wyglądają jak kapsle z butelek na agrafce.
Shipp
Forumowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe