andrzej pisze:abu pisze:Andrzej na którą godzinę planujesz być w Olsztynku?
Pytam tylko tak, w razie czego żebym mógł wyliczyć czas na dojazd.
Jeżeli wyjadę zgodnie z planem o 5 i Grzeno dojedzie o tej samej porze do Elbląga, to coś około 8 powinniśmy być w Olsztynku.
Z Malborka to tylko 130 km.
Luca pisze:Dobra, dobra Shipp ty tu już nie czaruj na ładne oczy![]()
Przemyślałem sprawę z mapą w ręku i.......
już mam nawet niezłą traskę. W sobotę zbiórka u mnie, w niedzielę rano jedziemy nie na Kraków tylko na Olkusz, pojedziemy pięknymi terenami przez Jurę Krakowsko-CZestochowską, po drodze będzie zamek Ogrodzieniec ( jak się nie pogubimy) później sypiemy na Chrzanów (moja babićka pochodzi z Chrzanowa
) a potem aż do Żywca. Jak będzie jeszcze czas to powoli ruszymy w stronę Tatr szukając po drodze noclegu albo zostaniemy na miejscu delektując się rozkoszami Żywca
W poniedziałek rano zdobywamy Tatry i sypiemy do Sieniawy tam jak starczy jeszcze czasu i chęci to pokaże wam okolice tylko dla twardzieli
![]()
Wtorek spędzamy cały dzień w Bieszczadach i tam śpimy lub wracamy do bazy w Sieniawie. Chyba będzie jednak lepiej zostawić toboły w Sieniawie, by w Bieszczadach delektować się serpentynami bez zbędnego obciążenia.
Sroda to już będzie Słowacja.
Czwartek Czecho-Słowacja, czyli pogranicze Słowacji i Czech.
Piątek Czechy i pod koniec dnia noclegu szukamy juz w Polsce.
Sobota do południa Karkonosze a popołudniu ruszamy w stronę Żywca (kto będzie miał jeszcze siły i ochotę). Nocleg tam gdzie zastanie nas noc.
Niedziela ruszamy w stronę domu, przynajmniej Cjt7 i ja bo też w niedziele przed 24:00 musze się zameldować.
Teraz ruszcie szare komórki, nanieście ewentalnie jakieś poprawki i ustalamy konkretny plan a właściwie zarys wyprawy bo napewno w trakcie co nieco się zweryfikuje, tak by w ostatnim tygodniu ludziskom nie mieszać już w głowach, tylko by wiedzieli na czym stoją.
Z mojej strony to narazie tyle.
Grzeno pisze:Ty się tak nie śpiesz o 5 to ja mam zamiar wyjechać.
cjt7 pisze:To ilu was w końcu będzie i o której w Wawie?
andrzej pisze:cjt7 pisze:To ilu was w końcu będzie i o której w Wawie?
Grzeno i ja na pewno, a koledzy na japońskich maszynach? muszą się wypowiedzieć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości