Pierwsza Klubowa Wycieczka

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: Shipp dodano: 21 lip 2008, 20:41

Też tak myślę. Zaliczamy Tatry i Sudety, Bieszczady, Słowację, Czechy, Karkonosze i dzielimy się na 2 grupy. Jedna jedzie ze mną na Poznań i Gdańsk, druga z Lucą w kierunku środkowej i wschodniej części kraju. Po co robic dodatkowe 500-600 kmów, żeby następnego dnia wracac do domu? Myślę nie tylko o sobie, ale ludziach z Wielkopolski i Pomorza. Wszycy musieli by wracac drugiego dnia spowrotem, skąd przyjechali. Poza tym wiem, że kilka osób może z nami pojeździc tylko pierwsze 2-3 dni i raczej woleliby jeździc z nami po kraju, szczególnie po Bieszczadach. Jak od razu wyjedziemy z kraju, oni z nami nie pojadą.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: Luca dodano: 21 lip 2008, 22:15

Dobra, dobra Shipp ty tu już nie czaruj na ładne oczy :cwaniak:
Przemyślałem sprawę z mapą w ręku i.......
już mam nawet niezłą traskę. W sobotę zbiórka u mnie, w niedzielę rano jedziemy nie na Kraków tylko na Olkusz, pojedziemy pięknymi terenami przez Jurę Krakowsko-CZestochowską, po drodze będzie zamek Ogrodzieniec ( jak się nie pogubimy :mrgreen: ) później sypiemy na Chrzanów (moja babićka pochodzi z Chrzanowa :swir: ) a potem aż do Żywca. Jak będzie jeszcze czas to powoli ruszymy w stronę Tatr szukając po drodze noclegu albo zostaniemy na miejscu delektując się rozkoszami Żywca :piwa: W poniedziałek rano zdobywamy Tatry i sypiemy do Sieniawy tam jak starczy jeszcze czasu i chęci to pokaże wam okolice tylko dla twardzieli :czapa1:
Wtorek spędzamy cały dzień w Bieszczadach i tam śpimy lub wracamy do bazy w Sieniawie. Chyba będzie jednak lepiej zostawić toboły w Sieniawie, by w Bieszczadach delektować się serpentynami bez zbędnego obciążenia.
Sroda to już będzie Słowacja.
Czwartek Czecho-Słowacja, czyli pogranicze Słowacji i Czech.
Piątek Czechy i pod koniec dnia noclegu szukamy juz w Polsce.
Sobota do południa Karkonosze a popołudniu ruszamy w stronę Żywca (kto będzie miał jeszcze siły i ochotę). Nocleg tam gdzie zastanie nas noc.
Niedziela ruszamy w stronę domu, przynajmniej Cjt7 i ja bo też w niedziele przed 24:00 musze się zameldować.

Teraz ruszcie szare komórki, nanieście ewentalnie jakieś poprawki i ustalamy konkretny plan a właściwie zarys wyprawy bo napewno w trakcie co nieco się zweryfikuje, tak by w ostatnim tygodniu ludziskom nie mieszać już w głowach, tylko by wiedzieli na czym stoją.
Z mojej strony to narazie tyle. :czytaj:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Shipp dodano: 22 lip 2008, 00:26

Plan jak najbardziej do przyjęcia. W Karkonoszach bazę noclegową mamy zaklepaną u forumowego kolegi Bubera.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: Luca dodano: 22 lip 2008, 10:04

Jeśli jest ktoś komu ta nowa koncepcja nie pasuje to niech się zgłosi a jak nie to niech zamilknie i przedstawiamy to na forum motocyklistów jako zarys wycieczki w okolicach którego będziemy się mniej, więcej trzymać :mrgreen:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Grzeno dodano: 22 lip 2008, 15:31

andrzej pisze:
abu pisze:Andrzej na którą godzinę planujesz być w Olsztynku?
Pytam tylko tak, w razie czego żebym mógł wyliczyć czas na dojazd.

Jeżeli wyjadę zgodnie z planem o 5 i Grzeno dojedzie o tej samej porze do Elbląga, to coś około 8 powinniśmy być w Olsztynku.
Z Malborka to tylko 130 km.

Ty się tak nie śpiesz o 5 to ja mam zamiar wyjechać.

Luca pisze:Dobra, dobra Shipp ty tu już nie czaruj na ładne oczy :cwaniak:
Przemyślałem sprawę z mapą w ręku i.......
już mam nawet niezłą traskę. W sobotę zbiórka u mnie, w niedzielę rano jedziemy nie na Kraków tylko na Olkusz, pojedziemy pięknymi terenami przez Jurę Krakowsko-CZestochowską, po drodze będzie zamek Ogrodzieniec ( jak się nie pogubimy :mrgreen: ) później sypiemy na Chrzanów (moja babićka pochodzi z Chrzanowa :swir: ) a potem aż do Żywca. Jak będzie jeszcze czas to powoli ruszymy w stronę Tatr szukając po drodze noclegu albo zostaniemy na miejscu delektując się rozkoszami Żywca :piwa: W poniedziałek rano zdobywamy Tatry i sypiemy do Sieniawy tam jak starczy jeszcze czasu i chęci to pokaże wam okolice tylko dla twardzieli :czapa1:
Wtorek spędzamy cały dzień w Bieszczadach i tam śpimy lub wracamy do bazy w Sieniawie. Chyba będzie jednak lepiej zostawić toboły w Sieniawie, by w Bieszczadach delektować się serpentynami bez zbędnego obciążenia.
Sroda to już będzie Słowacja.
Czwartek Czecho-Słowacja, czyli pogranicze Słowacji i Czech.
Piątek Czechy i pod koniec dnia noclegu szukamy juz w Polsce.
Sobota do południa Karkonosze a popołudniu ruszamy w stronę Żywca (kto będzie miał jeszcze siły i ochotę). Nocleg tam gdzie zastanie nas noc.
Niedziela ruszamy w stronę domu, przynajmniej Cjt7 i ja bo też w niedziele przed 24:00 musze się zameldować.

Teraz ruszcie szare komórki, nanieście ewentalnie jakieś poprawki i ustalamy konkretny plan a właściwie zarys wyprawy bo napewno w trakcie co nieco się zweryfikuje, tak by w ostatnim tygodniu ludziskom nie mieszać już w głowach, tylko by wiedzieli na czym stoją.
Z mojej strony to narazie tyle. :czytaj:

Jak już będziemy na miejscu to mi to obojętnie, tylko pytanko czy ewentualnie będziemy mijać Krościenko nad Dunajcem (chyba tak się to pisze) mam tam znajomych.
Charlej Chininson/V-Stromx2/VN-900/NC750X
Awatar użytkownika
Grzeno
Klubowicz

Motocykl: CHARLEJ CHININSON/Vstrom/VN900
Tel. kom.: 792550845

Postautor: andrzej dodano: 22 lip 2008, 16:13

Grzeno pisze:Ty się tak nie śpiesz o 5 to ja mam zamiar wyjechać.

i o 6 będziesz w Elblągu lub chwilkę później.

Damy radę.
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

Postautor: andrzej dodano: 22 lip 2008, 16:31

cjt7 pisze:To ilu was w końcu będzie i o której w Wawie?

Grzeno i ja na pewno, a koledzy na japońskich maszynach? muszą się wypowiedzieć.

I daj mi namiary na siebie na PW.
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

Postautor: abu dodano: 22 lip 2008, 19:46

I ewentualnie ja, ale to się okaże o 5 rano w sobotę.
Awatar użytkownika
abu
Sympatyk

Motocykl: HONDA CRF 250L

Postautor: mkmurawski dodano: 22 lip 2008, 21:52

andrzej pisze:
cjt7 pisze:To ilu was w końcu będzie i o której w Wawie?

Grzeno i ja na pewno, a koledzy na japońskich maszynach? muszą się wypowiedzieć.

ruszamy we 3 w piątek (chyba, żę nie zdążę dotrzeć moto, to ruszą we 2). zameldujemy się u LUCA w Kielcach w sobotę (o której zbiórka??) lub w niedzielę w ok Wadowic.

czy kierownictwo wycieczki (LUCA, SHIPP) podawało już jakieś namiary na siebie?
mkmurawski

Postautor: mkmurawski dodano: 22 lip 2008, 21:54

czy na forum.motocyklistów pojawi się szczegółowy plan wyprawy?
mkmurawski

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe