grzenio pisze:eNgine pisze:Uwaga Łódź i okolice, trasa z Łodzi najprostsza to jechać cały czas krajową "1" przez Piotrków Trybunalski.
Czy łączymy się ze Zduńską Wolą i Sieradzem gdzieś po drodze, czy jedziemy osobno i spotykamy się w Częstochowie?
Jeśli byśmy się łączyli, to proponuję spotkać się w Piotrkowie Trybunalskim co wy na to?
Może warszawiacy będą jechać przez Łódź i też się podłączą?
Jak na razie to nikt z Warszawiaków nie zadeklarował się na wyjazd do Częstochowy
szesnasty pisze:Chętnie się do was przyłącze
dawig pisze:Wstępnie sie pisze z warszawy! Ktos jeszcze?
Gdyby ktos szukal noclegu w cz-wie, kiedys wpadl mi w rece adres
http://apartamentykomfort.pl/
ale nie korzystalem i nie wiem jak to wyglada na miejcu..
Radomrob pisze:Wybieram się, a raczej wybieramy całą grupą. Startujemy spod Makro w Markach około 9.00. Jak coś to mòj numer tele 693714739. A co do latania to prędkość zależy od najsłabszego moto: ).
grzenio pisze:Radomrob pisze:Wybieram się, a raczej wybieramy całą grupą. Startujemy spod Makro w Markach około 9.00. Jak coś to mòj numer tele 693714739. A co do latania to prędkość zależy od najsłabszego moto: ).
Na którą godzinę planujecie dojechać ? Wydaje mi się że o 9-ej to trochę późno ?
W Częstochowie zaczyna się o 10-ej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości