KCM - Gródek Kujawski

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: dorplas dodano: 30 wrz 2008, 23:00

Problem /a może nie...?/ stanowic może duża /około 20km/ odległośc od jakiegokolwiek miasta, a więc zakupy trzeba robic z zapasem na 2-3 dni, a w sezonie działają lokalne punkty gastronomiczne.

Chodziło mi głównie o to
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 01 paź 2008, 02:26

dittos pisze:
Shipp pisze:Inne miejsca odpadają z prostego powodu: Gródek jest blisko Wyrzyska, w Wyrzysku mieszka Kacpero

sorry nie wiedziałem, że w KCM robi sie zloty pod konkretną osobę i nie są mile widziane inne propozycje :kicha:

end of the comments

PEACE

Dittos chodzi o to, że jak komuś padnie sprzęt to rzut beretem mamy warsztat u Kacpero, gdzie ci naprawią chińskiego sprzęta. Dla mnie np. to ważne bo mam tam 360 kilosów w jedną stronę. Nie chciało by mi się wracać stopem. Może kiedyś jak staniemy się potęgą, wzorem klubów MC zorganizujemy sobie wlasną siedzibę z barem, warsztatem i miejscówkami do spania. Ale na razie póki co cieszmy się tym co jest.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 01 paź 2008, 02:30

dorplas pisze:jak Shipp zaznaczył ja i żonka będziemy na pewno, rezerwacja w 100%,
najbliższy sklep ok 20 km od ośrodka to żadne utrudnienie wręcz frajda wybrać się na zakupy,
jednocześnie jakaś przejażdżka moto lub po drodze zorganizowanie jakiegoś przejazdu po wioskach
dla frajdy, używania samego 2oo to tez przyjemność

Sklep jest bliżej. Jakieś 2,3km od tego kampingu na samym skrzyżowaniu zjazdu do Gródka z tej drogi w tej miejscowości na D (zapomniałem nazwy)
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Leon7112 dodano: 05 paź 2008, 21:41

Wracajac do tematu, dla mnie proszę domek. Prawdopodobnie zawitam z rodzinką. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z moimi planami, spróbuje zorganizować coś w centrum http://www.kaj.pl/jeziorsko/, ale nie wcześniej jak początek wakacji.
Awatar użytkownika
Leon7112
Forumowicz

Motocykl: Hyosung ST-7, ZZR 600
Tel. kom.: 663914803

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 21 paź 2008, 18:55

Chciałbym ogłosic, że w pierwszych dniach listopada "podliczę" chętnych do wzięcia udziału w imprezie. Celem jest zarezerwowanie miejsc na pierwszy weekend maja 2009 w ośrodku oraz rozpoczęcie poszukiwań kogoś, kto zrobi nam znaczki okolicznościowe. Muszę wiedziec ile osób i miejsc, ile znaczków itp. W temacie znaczków: kształt znaczka będzie przypominał tarczę sprzęgłową z naszych motocykli /oczywiście w odpowiedniej skali :)/, natomiast co do jego kolorystyki, grafiki czy napisów, proponuję wszystkim zainteresowanym przedstawiac propozycje, jak miałby ten znaczek wyglądac /oprócz, jak zaznaczyłem, jego kształtu/. A więc wszyscy chętni z artystycznym zacięciem, do dzieła! W odpowiednim czasie zrobimy forumowe głosowanie na najlepszy projekt, który pójdzie do zamówienia a zwycięzca zostanie obdarzony jakimś ładnym "gratisem".
Przypominam, do wynajęcia są domki 4-osobowe /100zł doba/ i 2-osobowe /60zł doba/.
Na początku listopada podam listę osób, dla których dokonam rezerwacji miejsc i powiadomię, czy i ile trzeba będzie wpłacic zaliczki.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 22 paź 2008, 03:05

Shipp daj jakieś foto tej tarczy sprzęgła. Czy ona ma jakieś charakterystyczne cechy, wcięcia itp.?
Bo jak jest po prostu okrągła to chyba lepiej napisać, że znaczek ma być okrągły niż uderzać w takie wyszukane alegorie?
Foto by mi ulatwiło sprawę bo nie musiałbym jechać do Janek i prosić tam gości by mi rozkręcili silnik Jinluna żebym mógł obejrzeć sobie tarczę sprzęgła. Mogą się nie zgodzić. :tango:
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: andrzej dodano: 22 paź 2008, 10:24

Chłopaki z pomorza też będą na pewno. :chopper2: :chopper2: i zapewne jakiś :motor: też przyjedzie.
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 22 paź 2008, 10:52

LEFTHANDY pisze:Shipp daj jakieś foto tej tarczy sprzęgła. Czy ona ma jakieś charakterystyczne cechy, wcięcia itp.?
Bo jak jest po prostu okrągła to chyba lepiej napisać, że znaczek ma być okrągły niż uderzać w takie wyszukane alegorie?
Foto by mi ulatwiło sprawę bo nie musiałbym jechać do Janek i prosić tam gości by mi rozkręcili silnik Jinluna żebym mógł obejrzeć sobie tarczę sprzęgła. Mogą się nie zgodzić. :tango:

Tarcza jest po prostu okrągła. Znaczek będzie w kształcie kółka.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Leon7112 dodano: 22 paź 2008, 21:51

Mariusz dla mnie 2- osobowy, nawet gdyby jechały dzieciaki to się jakoś zmieścimy.
Awatar użytkownika
Leon7112
Forumowicz

Motocykl: Hyosung ST-7, ZZR 600
Tel. kom.: 663914803

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Largo dodano: 24 paź 2008, 01:16

A jedzie ktoś sam? Bo ja póki co mam w planach dojechać na zlot solo, ale jak to jest zlot dla par to ja nie wiem... ;p
Largo

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe