Problem /a może nie...?/ stanowic może duża /około 20km/ odległośc od jakiegokolwiek miasta, a więc zakupy trzeba robic z zapasem na 2-3 dni, a w sezonie działają lokalne punkty gastronomiczne.
Chodziło mi głównie o to
dittos pisze:Shipp pisze:Inne miejsca odpadają z prostego powodu: Gródek jest blisko Wyrzyska, w Wyrzysku mieszka Kacpero
sorry nie wiedziałem, że w KCM robi sie zloty pod konkretną osobę i nie są mile widziane inne propozycje![]()
end of the comments
PEACE
dorplas pisze:jak Shipp zaznaczył ja i żonka będziemy na pewno, rezerwacja w 100%,
najbliższy sklep ok 20 km od ośrodka to żadne utrudnienie wręcz frajda wybrać się na zakupy,
jednocześnie jakaś przejażdżka moto lub po drodze zorganizowanie jakiegoś przejazdu po wioskach
dla frajdy, używania samego 2oo to tez przyjemność

LEFTHANDY pisze:Shipp daj jakieś foto tej tarczy sprzęgła. Czy ona ma jakieś charakterystyczne cechy, wcięcia itp.?
Bo jak jest po prostu okrągła to chyba lepiej napisać, że znaczek ma być okrągły niż uderzać w takie wyszukane alegorie?
Foto by mi ulatwiło sprawę bo nie musiałbym jechać do Janek i prosić tam gości by mi rozkręcili silnik Jinluna żebym mógł obejrzeć sobie tarczę sprzęgła. Mogą się nie zgodzić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości