abu pisze:Ja mam taką na gaz bo w czołgu trudno o benzynę, a te benzynowe nie chcą chodzić na ropę.
Shipp pisze:Motocyklista i butla na gaz??? No coś Ty!
Ja mam butlę, do której leje się benzynę, pompuje troszkę, żeby podnieść ciśnienie i dysze tak dają w palnik, że na jednej flaszce obiad ugotujesz, nie tylko wodę na kawę. Wolę na benzynę, wo wachy nam nigdy nie zabraknie, najwyżej spuszczę z Twojego zbiornika.
Shipp pisze:Mam informację, że gdybyśmy zahaczyli w czasie naszej letniej wyprawy o okolice Żar, jest możliwa impreza lekko sponsorowana dla nas. Żarełko, picie, bilard i podobne atrakcje w lokalu gastronomicznym, danym nam na wyłączność na jeden wieczór. Byli by jacyś chętni?
cjt7 pisze:Shipp, może kilka rad dla nowicjuszy takich wypraw - co jest dobrze zabrać (oprócz dobrego humoru).Ty, Luca już jeździliście więc wiecie co tak naprawdę będzie potrzebne a co jest tylko zbędnym balastem. Podzielcie się swoimi uwagami i spotrzeżeniami.....![]()
![]()
cjt7 pisze:Luca podaj gdzie zakupić te linki i jak mówic sprzedawcom o co nam chodzi.....
cjt7 pisze:Poproszę o dokładny termin wyprawy np: 1 sierpnia (piątek) - 8 sierpnia (niedziela)......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości