zaproszenie na zlot motocykli w Danii

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: kacpero dodano: 09 maja 2009, 13:19

Na maila redakcji przyszło zaproszenie z Danii na zlot chińskich motocykli.
Przesyłam text w oryginale i wolne :) tłumaczenie.
Impreza dość ciekawa a poza tym zawsze to jakieś nowe kontakty... baner już mamy
no to co??? :)))))))

Hello this is a invitation to the bike meet in Denmark
Invitation to Chinese bike meet 2009Now it is time for Chinese MC meet in Denmark.
As in previous years we have made a nice program for the whole weekend. We will try to
do something more for kids this year, so do not hesitate to take children and possibly
grandchildren with you. There will be some children's activities. A new point in the program
is Chinese MC Olympics where we want to make some small competitions with our
glorious Chinese MC`s. There will be live rock music both Friday and Saturday. The bar
will be selling sausages, fruit, etc. The prices in the bar remain low, bar sales are part of the
funding for the meet. It is therefore not allowed to bring beer / soft drinks and alcohol on
site. The program can be found on our website www.kinojserklubben.dk You can bring
tents or camping trailers to stay in. There are also 2 former classrooms in the building, which
also can be used for accommodation. There is a fine toilet and there is also an opportunity
o get a shower. In the big courtyard we will set up a big tent and we expect to have
outdoor music after 22 every day. If the weather turns from the bad side, we have the
possibility to move into a great hall, which is also in the building. The last chance to sign up
is Friday, 29/5-2009. We would like this year to ask people, not to take their dogs to
the bike meet!

Witam jest to zaproszenie na zlot motocykli w Danii
Zlot Chinskich motocykli 2009
Nadszedl czas na spotkanie chinskich motocykli w Danii, jak w zeszlym roku
przygotowalismy program na caly weekend. Postaramy sie zrobic tez cos specjalnego
dla dzieci. Nowym punktem bedzie olimpiada chinskich motocykli, beda to male
konkurencje w ktorych startowac bede CM. Bedzie rockowa muzyka na zywo w piatek
oraz sobote. Bar bedzie sprzedawal prowiant owoce itd, ceny w nim beda niskie. Nie jest
dozowolone picie zadnego alkoholu. Program tego jest na www.kinojserklubben.dk. Mozna
wziasc namioty lub campingi. Sa tez 2 sale klasowe ktore beda uzyte do zamieszkania.
W budynku jest duza toaleta i mozliwosc wykapania sie pod prysznicem. Jesli pogoda bedzie
zla jest mozliwosc przeniesienia sie do wielkiej hali. Ostatnia szansa na zapisanie sie jest
Piatek 29.5,2009. Impreza kosztuje około 47 euro

Kontakt: Jan Jakobsen <traefudvalg@jubii.dk>

Cennik i formularz zgłoszeniowy: :rotfl:
Prices on the bike meet:
The different combination possibilities. Adults Children under 16
1. Only basic no food. 100 DKK (14 Euro) 25 DKK (4 Euro)
2. Chinese buffet Friday. 200 DKK (27 Euro) 75 DKK (11 Euro)
3. Chinese buffet Friday, Saturday Breakfast. 225 DKK (31 Euro) 100 DKK (14 Euro)
4. Chinese buffet Friday, breakfast and buffet Saturday. 325 DKK (44 Euro) 150 DKK
(21 Euro)
5. Buffet Saturday. 200 DKK (27 Euro) 75 DKK (11 Euro)
6. Breakfast and buffet Saturday and Breakfast Sunday. 250 DKK (34 Euro) 125 DKK
(17 Euro)
7. Everything from Friday to Sunday. :-) 350 DKK (47 Euro) 175 DKK (24 Euro)
Select combination and write here what you order:
Combination 1-7: ________________________________________________________________
Number of Adults: _______________________________________________________________
Number of Children and their age :__________________________________________________
Total amount paid: ______________________________________________________________
Name: _______________________________________________________________________
E-mail: ______________________________________________________________________
Please enter the amount on account number: 4703 316808
Send your sign-up to E-mail traefudvalg@jubii.dk
Or sent it to Jan Jakobsen, Norregade 6, 6622 Baekke, Denmark.
You will receive confirmation that we have received the mail. And again when we have
detected that amount is added to the account. Your subscription is only valid when
we can see the full amount in the account. The registration is binding after the
last date to register Friday, 29 / 5 2009.
The bike meet is in Skjoldbjerg medborgerhus between Billund and Vorbasse.
Skjoldbjergvej 52, 6623 Vorbasse, Denmark.
Awatar użytkownika
kacpero
Sympatyk

Postautor: Jachu dodano: 09 maja 2009, 23:02

Z mojej mieściny jest to około 1200km w jedną stronę, więc trzeba zarezerwować sobie (licząc jakieś zwiedzanie po drodze) tydzień lub przynajmniej 6 dni a tyle w tym terminie nie mam (w wersji ekstremalnej 5 dni) :(

Apropopos wolnego tłumaczenia - tam raczej pisze biorąc cały kontekst że : nie wolno taszczyć swojego alkoholu bo soft alkohol jest na miejscu w barze po niewygórowanej cenie czyli browary i jakieś tam ichniejsze inne "słabe rocienczalniki".
Jachu

Postautor: LEFTHANDY dodano: 10 maja 2009, 02:30

Trochę mało czasu aby się przygotować. Ja generalnie stoję kiepsko z kasą i raczej nie ruszę się. Moim priorytetem w tym roku była WWS2 i też będę musiał z tego zrezygnować. Ale dobrze było by by ktoś tam od nas pojechał i może zdał relacje. Dowiedział się czegoś o historii zlotu i czy to jest cykliczna sprawa. Może jakiś reportaż w Choppermagazine. I w przyszłym roku, czemu nie.

Trzeba by wyznaczyć jakąś trasę, z postojami. Najlepiej kampingiem na namiot bo wychodzi najtaniej.
Ja dziennie jestem w stanie zrobić ok. 400km. Nie więcej. Bo mi doopa odpadnie.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: Dziadek dodano: 10 maja 2009, 16:13

Do dani mam godzinke jazdy ale moto w polsce piwko i napitki maja tam mocne tak jak unas no i jest co zwiedzaci bylem kiedys na zamku szekspira jest co ogladaci a motongow jezdzi tam sporo .Ostatnio bylem na zlocie starych amerykaniskih samochodow w Malmo bylo co ogladaci i oczywiscie byly :chopper: .tak samo jest co zwiedzaci w szwecj to samo prawie co dania az mnie ............. strzela czasami ja na robocie cieplo a grupki po kilka motagow smigaja a ja musze tyraci .
Dziadek

Postautor: Luca dodano: 11 maja 2009, 08:14

No pojechałbym ale koszty są nie do przejścia dla mnie, no i z tydzień wolnego trzeba by mieć na taką wycieczkę. :/
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: przemono dodano: 11 maja 2009, 22:46

ze świnoujścia płynie prom do kopenhagi a z portu na miejsce jest 230 km, Prom wypływa wieczorem i o 8 rano jest na miejscu koszt promu około 314 zł w jedną stronę.

http://www.polferries.pl/rozklad2009/sw ... ojazd#prom
Awatar użytkownika
przemono
Sympatyk

Motocykl: ROMET R 150
Tel. kom.: 697010223

Wróć do Imprezy motocyklowe