Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
piernikus pisze:właśnie się dowiedziałem od żony, że 11 czerwca jedziemy na wesele. No i już się z Wami przejechałem...
eee no co ty? widzę że jednak nici ze spotkania, a dawno się nie widzieliśmy, spoko tam nie ma żadnych barów co serwują szaszłyki wpadnijcie chociarz na poprawiny
---------------------------------------------------------------------------------- Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Niby tyle czasu minęło a pamięta... Ale najważniejsze są w końcu wspomnienia. Na pewno gdzieś się w tym roku spotkamy. Też żałuję że tak wyszło. Naprawdę
W sumie... 218km w jedną stronę Mógłbym wziąć wolne 2 dni w robocie, chyba mnie od razu nie powieszą... Paliwa akurat 1 bak tam i z powrotem, namiot i klamoty mam i to sprawdzone Jak prognoza będzie pomyślna można by pojechać. Hej, to przecież będzie dzień po wypłacie!
Właśnie mnie poinformowali że wyjeżdżam na poligon od 07 do 20.06 tylko jeszcze nie wiadomo jak z weekendami mam nadzieję że nas będą puszczali do domu