Pomyślcie, rzućcie pomysłami, możemy się spotkać, pojeździć i milo spędzić czas....A okolica śliczna - zobaczcie zdjęcie Mista w kalendarzu 2017... i zerknijcie na te...

Jeśli będą chętni można załatwić możliwość wędkowania...sprzęt mam na miejscu

beniamin82 pisze:Wędkarzy trochę jest, zrob pierwsze zawody wędkarskie KCM
Snajper pisze:Ja jestem wędkarzem biernym - czyli lubię spędzać czas nad wodą, ale nie mam wędki. Jak się coś wyklaruje z terminem, to chętnie przyjadę i popatrzę co kto złowił![]()
Pomysł moim zdaniem świetny

Groot pisze:beniamin82 pisze:Wędkarzy trochę jest, zrob pierwsze zawody wędkarskie KCM
Dobry pomysł.... Niedaleko są stawy gdzie można zapolować na jesiotra( oczywiście prywatne) ale frajda super...
Mist pisze:P.s.Groot pisze:beniamin82 pisze:Wędkarzy trochę jest, zrob pierwsze zawody wędkarskie KCM
Dobry pomysł.... Niedaleko są stawy gdzie można zapolować na jesiotra( oczywiście prywatne) ale frajda super...
Czy przypadkiem nie musiałby tego firmować klubowicz? - żeby to były zawody KCM - dura lex, sed lex
Ja bym się przyłączył do Snajpera z tym że jeszcze te rybki lubię jeśćSnajper pisze:Ja jestem wędkarzem biernym - czyli lubię spędzać czas nad wodą, ale nie mam wędki. Jak się coś wyklaruje z terminem, to chętnie przyjadę i popatrzę co kto złowił![]()
jędrek pisze:Ja bym się przyłączył do Snajpera z tym że jeszcze te rybki lubię jeśćSnajper pisze:Ja jestem wędkarzem biernym - czyli lubię spędzać czas nad wodą, ale nie mam wędki. Jak się coś wyklaruje z terminem, to chętnie przyjadę i popatrzę co kto złowił![]()
jędrek pisze:Ja bym się przyłączył do Snajpera z tym że jeszcze te rybki lubię jeśćSnajper pisze:Ja jestem wędkarzem biernym - czyli lubię spędzać czas nad wodą, ale nie mam wędki. Jak się coś wyklaruje z terminem, to chętnie przyjadę i popatrzę co kto złowił![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości