Niestety Wiekowy w terminie 22-24 VII 2016r w miejscowości Gąsawa organizuje spotkanie.
Prawdę mówiąc do ciebie miałbym bardzo blisko , można powiedzieć ze mógłbym zajść na piechotę
Groot pisze:Temat i data do dopasowania - jest taka możliwość i zawsze można się dogadać..
Groot pisze:Witam. Jeśli dopisze pogoda to wybieram się w najbliższy weekend na spacerek w Jurę :
Jeśli znalazło by się więcej chętnych możemy zmodyfikować trasę z noclegiem i grillem w Przyłubsku . Nocleg darmowy dla 6-8 osób , możliwość rozbicia namiotu . Wikt i trunki - zakup na miejscu...

Hawk1985 pisze:Wczoraj jechałem tą drogą. Myszków - Żarki - Złoty Potok - Przecibórz - aż nad Zalew Sulejowski
Jechałem 3 godz (ok 200 km) trasa świetna! Lasy pola wiejskie klimaty, jechało się genialnie.
A dziś gonił mnie czas to wracałem S1, podróż zajęła 2g20min ale frajda jak dla mnie bardzo niewielka :-/
Fotka znad zalewu:
Wytapatalkowano
Groot pisze:Witam. Jeśli dopisze pogoda to wybieram się w najbliższy weekend na spacerek w Jurę :
Jeśli znalazło by się więcej chętnych możemy zmodyfikować trasę z noclegiem i grillem w Przyłubsku . Nocleg darmowy dla 6-8 osób , możliwość rozbicia namiotu . Wikt i trunki - zakup na miejscu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości