W związku z brakiem zadbanych gsów w małopolsce zacząłem rozglądać się za jakąs alternatywą i trafiłem na junaka.
Nikt Was go nie ma bo dopiero do sprzedaży wchodzi pod koniec miesiąca ale co o nim myślicie? Jakie macie Przypuszczenia i prognozy na jego temat?
Motocykl produkowany jest przez lifen grup http://www.regal-raptor.com/eng/product ... =2&types=2
Jak się ma jakość wczesniejszych modeli 121, 123 do konkurencji chińskiej tj zippa, rometa? Czytalem gdzieś, że jest lepsza - prawdą to jest?
Słyszałem również ,że regal raptory to mercedesy wśród azjatyckich motocykli ile w tym jest prawdy?
Wracając do samego motocykla jak sądzicie dostanę później do tego części? Silnik jest chłodzony cieczą co w chińskich motocyklach nie jest standardem, przez co z innych chińskich silników wiele rzeczy może nie pasować. Firma almot sprzedażą junaków zajmuje się 2sezon wiec pewnie ich sieć serwisowa oraz sprzedażowa nie jest zbyt rozwinięta i nie wiadomo czy w ogóle będzie. A ja nie chciałbym kupić czegoś do czego potem nie bęzie części.
Reasumując warto?
Pozdrawiam