thomas pisze:Zima trwa nie pal się.W Warszawie i okolicy jest tyle sklepów ,producentów że śmiało znajdziesz coś ciekawszego.Masz super sytuacje że możesz podjechać przymierzyć ewentualnie zamówić coś pod wymiar.Dasz 80 plus przesyłka z 20 masz 100 .100 poleci na przystosowanie do cruisera a efekt może odbiegać od oczekiwań . Spróbuj zrobić model takiego oparcia z rurek pcw ,tak jak Michoł gmole .Może wyższe może szersze może bagażniczek z kwasówki .Jak przymierzysz ,zobaczysz czy to jest to co chciałes .Oleńce ktoś coś robi do moto może ci da namiary na fachowca. Powodzenia.
-- EDYTOWANY Dzisiaj, 12:33 --
Zobacz na oferte f-rmy motor ok chyba są z Izabelina/jakos mi sie kojarzy z okolicami Wawy/.oparcie z bagażnikiem 220 zł.
-- EDYTOWANY Dzisiaj, 12:38 --
Z Wojcieszyna za Łomiankami.
Zgadza się, z Wojcieszyna. Ale z tego co patrzyłam ostatnio, to oparcie z bagażnikiem do Virago 535 stało po 315 zł. Można u nich zamówić pod wymiar. A jeśli chodzi o dorobienie, to pewnie wyszłoby też coś koło tego, bo sama konstrukcja to jedno, a obszycie to drugie. A mój fachman robi w nierdzewce naprawdę elegancko i do tanich nie należy. Za ślicznie wypolerowaną blaszkę- uchwyt do kierunków pod wymiar 100 zapłaciłam i aż żałuję, że jej zbytnio widać nie będzie. A z tego co wiem , to Michał chce tanio

.