Skoro masz gaźniki i wtryski czemu wybrałeś gaźniki? Wtryski będą ekonomiczniejsze
Wytapatalkowano
Hawk1985 pisze:Skoro masz gaźniki i wtryski czemu wybrałeś gaźniki? Wtryski będą ekonomiczniejsze
krysz pisze:Ekonomia, Łukasz. I nie tylko dalsze wycieczki (za dwa tygodnie znów wyjeżdżam - Tallin przez Kłajpedę, park narodowy Kursiu i Nidę - wrócę napiszę, dlaczego tam jadę...), ale też kręcąc się na miejscu zapominam co to dystrybutor. No i jest wygodny, kanapa z Blackstera szeroka, miękka, można jechać cały dzień.
krysz pisze: z Satu Mare do Białego Dunajca spalił średnio 2,45/100. Z czego z Kosic do Popradu jechałem autostradą pod wiatr z prędkością 90 -110 km/h co na pewno zawyżyło zużycie.
paweljunkers pisze:A ja żeby się nie nudzic rozebralem pokrywę żeby obejrzeć sprzęgło tak dla spokojnosci ducha, wygląd jak nowe ale w łożysku brakowało 4 waleczków. Myślałem że je zgubiłem jak wyciągałem kosz, po przyjrzeniu się stwierdziłem ze spadły by na ziemię a one były w oleju w korpusie. Widocznie spoczywały sobie tam od jakiegoś czasu, dobrze że były cięższe od powietrza to nie wpadły w tryby pompy oleju.Mialem tak to złożyć ale pomyślałem ze znów wylecią z wianka bo ten grzybek na który było włożone to łóżysko miał jak na mój gust za duży luz w koszyku sprzęgłowym .
Wysłane z mojego SM-T230 przy użyciu Tapatalka

paweljunkers pisze: Okazało się nie na darmo zdjolem pokrywę

krysz pisze:Tak robi się przegląd motocykla przed zagraniczną wycieczką. I jest to fotka z dnia dzisiejszego...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość