Cruiser 250 na wtrysku: opinie, recencje, eec

Postautor: cruenzo dodano: 03 lip 2012, 18:28

albo gadaj do Grzena, o ile ten już swego cruisera nie pożenił :-D
Awatar użytkownika
cruenzo
Klubowicz

Motocykl: Junak w skali 1/24
Tel. kom.: 888691054

Postautor: LEFTHANDY dodano: 20 paź 2012, 00:41

selmen pisze:ogólnie to Keeway słabo dba o klientów,

To święta prawda. A szkoda, bo sprzęty mają całkiem przyzwoitej jakości. Poprzednia ekipa była dobra, części były. Po zwalniali ludzi zatrudnili jakieś kato-prawicowe pizdy i wszystko się zesrało. Teraz w Kiłeju strach kupować bo części może nie być.

-- EDYTOWANY Dzisiaj, 23:52 --

krysz pisze:Panowie, łańcuszki na pewno nie są luźne, a wprost przeciwnie; napinacze dość mocno naciskają na łańcuszki... i wydaje mi się, że ten szum stąd właśnie pochodzi. Myślę, ze z czasem na prowadnicach łańcuszki wyżłobię sobie koleiny i się uciszą. A co chodzi o luzy zaworowe ustawiłem na 0,08 ssący i 0,10-0,12 wydech. I te po eksperymentach wydają mi się najwłaściwsze w Cruiserach EFI.

Jakie eksperymenty? luzy zaworowe: 0,08mm/0,10mm. Wszystko. Co tu eksperymentować? Takie są podane w tabelach w serwisówkach.

-- EDYTOWANY Dzisiaj, 23:57 --

foxmolder pisze: Ciekawe co znaczy "już nie będą mieli" _bezradny .

Znaczy to tyle, że tak jak Supershadowa przestaną sprowadzać i ograniczą się tylko do jebanych skuterów i motocykli Benelli. Prawackie geje jebane :/
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: cruenzo dodano: 20 paź 2012, 09:54

Supershadowa nie sprzedają juz od 2010 roku conajmniej. Jak kupowałem Cruisera, to mieli jednego Supershadowa, ale nie był on na sprzedaż. Mój Cruiser też by nie byl na psrzedaż, gdyby go nie zarejestrowali przed zmianą norm emisji spalin co miało miejsce jakoś rok wceśniej. Widocznie z tym Supershadowem nie zdążyli albo wyłożyli na to laskę. Ale dlaczego nie robią ich na wtrysku tak jak Cruisera to już nie wiem. Może dlatego, że konkurencja w postaci Zippa osto kręci na nim lody .
Awatar użytkownika
cruenzo
Klubowicz

Motocykl: Junak w skali 1/24
Tel. kom.: 888691054

Poprzednia

Wróć do Cruiser 250