Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
PRAWDA ! Dlatego mam gąbkę malossiego . Raz na 1000 km czyszczę i nasączam olejem motula do filtrów i jest czyściutko . Miałem pseudo filtr za 20 zł założony, teraz gdzieś zalega w garażu jak sie na niego patrzy to nadaje się do cedzenia makaronu
Kiedyś czytałem o zmianie dysz możnie nie w samym KSL ale w pz26 na większe . Podobno po wymianie silnik lepiej pracuje na jałowym płynnie i lepiej przyśpiesza sam jeszcze ów tej modyfikacji nie robiłem . Na razie to co mam mi wystarcza . Jeśli chodzi ci o moc to nie oczekuj spektakularnych wyników . zaakceptuj co masz albo kup coś mocniejszego
Płynnoś uzyskasz ale tylko na jałowy . Na przyśpieszenie nie licz, może minimalnie ale hym no wiesz " Głupi pomyśli że tak ma być , a mądry nic nie powie ".